Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Έκοψε τη βασιλόπιτα η «Βασίλισσα της Θράκης»

Έκοψε τη βασιλόπιτα η «Βασίλισσα της Θράκης»

0
pita_2013_vasilises_empros

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της ξανθιώτικης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

Στα ¨σκαριά¨ τουρνουά με γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες το τριήμερο 7-9 Μαΐου            

 
Πιστή στα ραντεβού με τους φιλάθλους της και το ξανθιώτικο κοινό, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «Βασίλισσα της Θράκης» πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας την κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας του συλλόγου.
Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο «Έλενα» σε ένα όμορφο κλίμα που έγινε ακόμη πιο λαμπερό με τις όμορφες παρουσίες των παικτριών του συλλόγου, ενώ παράλληλα στη γιορτή παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός φίλων και υποστηρικτών της ομάδας, γονείς αθλητριών, παραγόντων της ομάδας αλλά και επίσημων προσκεκλημένων. Καλεσμένοι μεταξύ άλλων ήταν ο σύμβουλος της Ε.Π.Ο., κ. Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος και Φώτης Τσατράλης αντίστοιχα, οι Μιχάλης Ντάκος και Χρήστος Γκράνας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ξάνθης και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αποτελούμενη από τους Α. Πιαλόγλου, Γ. Παπαδημητρίου, Ν. Κεχαγιά και Αλ. Μαλαδένη.  
Ομιλίες και βραβεύσεις  
Η βραδιά άρχισε με ολιγόλεπτη παρουσίαση των δραστηριοτήτων της ομάδας από την υπεύθυνη επικοινωνίας Κατερίνα Σκουλαρίκη και παράλληλα υπήρξε προβολή βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές από τους αγώνες και τις λοιπές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει η «Βασίλισσα της Θράκης. Στη συνέχεια χαιρετισμούς απηύθυναν οι εκπρόσωποι των αθλητικών φορέων της πόλης και ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Πρωτοσύγκελο κ. Παντελεήμων.
Εκτός της κοπής της βασιλόπιτας, η εκδήλωση περιλάμβανε βραβεύσεις στις δύο αθλήτριες Ευαγγελία Κατσαρού και Ολυμπία Στεφανίδου για τις κλήσεις τους στις Εθνικές Ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων Ελλάδος αντίστοιχα, ενώ τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στην ομάδα «Π. Μελάς» Κουτσού για την παραχώρηση του γηπέδου του στη «Βασίλισσα της Θράκης» για τους εντός έδρας αγώνες της.
Η βραδιά έκλεισε στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου όπου οι αθλήτριες και οι παρευρισκόμενοι συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τον αθλητισμό και άλλα θέματα ενώ δεν έλειψαν και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.
* Η τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η Άννα – Μαρία Κουτρουλού, κόρη του προπονητή της ομάδας Απόστολου Κουτρουλού!
** Το τριήμερο 7-8-9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Αθλ. Κέντρο Πηγαδίων τουρνουά ποδοσφαίρου με ομάδες γυναικών απ΄ όλη την Ελλάδα. Περισσότερα για τη διοργάνωση σε επόμενο φύλλο του «Ε».      
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ασπίδα Ξάνθης: Με στόχο το 1-1 υποδέχεται σήμερα τον ΚΑΟΧ

Στις 17.00 στο Εύμοιρο Να κάνει το 1-1 στους αγώνες με τον ΚΑΟΧ θα επιδιώξει σήμερα το από…