Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

0

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1


Ολοκλήρωσε την πορεία του στα play off του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της National League 1 ο Λεύκιππος Ξάνθης καθώς δεν κατάφερε να πάρει δεύτερη νίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη και αποκλείστηκε από τον μεγάλο τελικό.

Ο Λεύκιππος κρατήθηκε κοντά στο σκορ στα δύο πρώτα δεκάλεπτα αλλά έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό καθώς τον κατέλαβε το άγχος ενώ η μικρή αδράνειά του στο τρίτο δεκάλεπτο τον άφησε πίσω 5 πόντους, μία διαφορά που ανέβηκε στους 16 στο τέταρτο δεκάλεπτο. Με την αντεπίθεση που έκανε στο τελευταία λεπτά ο Λεύκιππος κατάφερε να μαζέψει κάπως τη διαφορά στους 11 πόντους, με τελικό σκορ το 66-55.

Ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για την φετινή τους πορεία που τους έφερε στην πολύ τιμητική 3η θέση του 3ου Ομίλου της National League 1.

Ο αντίπαλος του Λεύκιππου, ΧΑΝΘ θα παίξει στο μεγάλο τελικό με τον Φίλιππο Βέροιας και η νικήτρια ομάδα θα ανέβει κατηγορία.

Διαιτητές: Γερακίνης-Μαραμής-Παζώλης

Δεκάλεπτα: 21-19, 35-35, 48-43, 66-55

ΧΑΝΘ (Γκαϊτατζής-Μωϋσιάδης): Κωστίκας 6, Αποστολίδης 9(2), Μπρόζος 9(2), Γεωργίου 12(2), Τουλούπης 23(3), Μαργαριτόπουλος, Κομνιανίδης Ι. 7(1), Μαλτέζος, Ζιάκας.

Λεύκιππος Ξάνθης (Ζαφειρούδης-Ρετζέπης): Καλαμπάκας 18(2), Κατσαμούρης 8, Παλλάκης 4, Μητρόπουλος 2, Χριστοφορίδης 4, Μακαρατζής 10(1), Γιάκουλας, Μπουτσακτσή 4, Διαμαντής 5(1).

 

Αναλυτικά:

ΧΑΝΘ – Λεύκιππος Ξάνθης 66-55 (2-1)

Φίλιππος Βέριας – ΜΓΣ Γέφυρας 74-55(2-1)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20:30 της 25ης Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

Στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικ…