Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πασχαλινό κλίμα εν εξελίξει στην αγορά της Ξάνθης

Πασχαλινό κλίμα εν εξελίξει στην αγορά της Ξάνθης

0

Νονοί και νονές άρχισαν να αγοράζουν λαμπάδες και πασχαλινά δώρα στα βαφτιστήρια τους


«Υπάρχει επάρκεια και οι τιμές είναι γενικά καλές. Επίσης, υπάρχει ποικιλία για όλα τα γούστα», όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, Νίκος Γρηγοριάδης


Σε ρυθμούς Πάσχα κινείται η αγορά της Ξάνθης, μιας και διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα. Πασχαλινά είδη, όπως λαμπάδες, καλαθάκια, λαγουδάκια κοσμούν τις βιτρίνες εποχιακών καταστημάτων και φυσικά κεντρίζουν το βλέμμα των περαστικών. Ειδικά, νονοί και νονές έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, αφού αγοράζουν λαμπάδες και άλλα δώρα για τα βαφτιστήρια τους.


: «Πλέον κυκλοφορούν πιο οικονομικές λαμπάδες στην αγορά συγκριτικά με προηγούμενα χρόνια»
Νίκος Γρηγοριάδης
Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης

Όσον αφορά τις λαμπάδες, οι τιμές κυμαίνονται από 5 έως 15 ευρώ περίπου στην περίπτωση που κάποιος αναζητά κάτι οικονομικό και συνάμα όμορφο.

Συμπληρωματικά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, Νίκος Γρηγοριάδης, μιλά στο «Ε» επισημαίνοντας πως, ενώ έχει ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, παρόλα αυτά η αγορά δεν έχει ακόμη την κίνηση που θα έπρεπε.

«Αν και η αγορά ήταν ανοιχτή, παρόλα αυτά δεν είχε την αναμενόμενη κινητικότητα. Ευελπιστούμε πως τις επόμενες ημέρες ο κόσμος να εκδηλώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Υπάρχει επάρκεια και οι τιμές είναι γενικά καλές. Επίσης, υπάρχει ποικιλία για όλα τα γούστα. Όσον αφορά τις λαμπάδες, μπορεί κανείς να βρει πληθώρα αυτών. Άλλωστε, έχει αλλάξει και η τάση, αφού πλέον κυκλοφορούν πιο οικονομικές λαμπάδες στην αγορά συγκριτικά με προηγούμενα χρόνια».





Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σταθερά πρώτη δύναμη η ΔΚΜ στις εκλογές του ΤΕΕ

Από 10 – 11 έδρες στην Ξάνθη – Απέδωσε το κοινό ψηφοδέλτιο «Δημιουργικό ΤΕΕ Θράκης». Καταλ…