Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 12 εποχικές προλήψεις στον δήμο Ξάνθης

12 εποχικές προλήψεις στον δήμο Ξάνθης

0

Για την Υπηρεσία Καθαριότητας


Υποβολή δικαιολογητικών έως τις 9 Μαΐου


Ο δήμος Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόσληψη 12 ατόμων, κλάδου ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας ειδικότητας, ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, για την εποχιακή αντιμετώπιση των αναγκών καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και αποκομιδής απορριμμάτων (βιοαποκοδομήσιμα απόβλητα) ενόψει της θερινής περιόδου και την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου,  με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα:

Ειδικότητα Θέσεις Προσόντα Χρόνος απασχόλησης
ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων / ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων 12 Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (τελευταίο εδάφιο περ. στ΄ παρ. 1 άρθρο 40 του Ν. 4765/2021). Δύο (2) μήνες

Προθεσμία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Δημαρχείο Ξάνθης – Πλατεία Δημοκρατίας, Τ.Κ 67132, για το Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών – Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού, » (τηλ. επικοινωνίας : 25410 83240 & 25410 28398), έως και την 09 / 05 / 2024.



6 προσλήψεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης συν 2 σε Κέντρα Υγείας Εχίνου και Σταυρούπολης


Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις ξεκινούν από τις 9 Μαΐου


Εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 817 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου  (Ν.Π.Ι.Δ.) Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης καθώς και θέσεων (από μεταφορά) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Πρόκειται για την προκήρυξη με κωδικό 2Κ/2024, η οποία δημοσιεύεται στο τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 12/2024 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Οι θέσεις κατανέμονται σε όλη τη χώρα και αφορούν διοικητικό, ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων (πίνακας). Αρκετές είναι οι θέσεις ΠΕ Φαρμακοποιών, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, ΤΕ Μονάδων Υγείας – Πρόνοιας, ΤΕ Μαιευτικής, ΤΕ Νοσηλευτικής.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 9 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 24 Mαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00

Ποιες είναι οι θέσεις στην Ξάνθη

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Ειδικότητα Θέσεις
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1
ΤΕ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 2
ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 2

Κ.Υ. ΕΧΙΝΟΥ

Ειδικότητα Θέσεις
ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 1

Κ.Υ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ειδικότητα Θέσεις
ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 1

ΑΣΕΠ: Αυτός είναι νέος γραπτός διαγωνισμός για μόνιμες προσλήψεις



Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Γ2024 που αφορά τη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για προσλήψεις ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας και ΤΕ Δασοπονίας.

Νέος γραπτός διαγωνισμός από τον ΑΣΕΠ για όσους διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα Δασοπονίας ή Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος ΤΕΙ.

Η γραπτή εξέταση αναμένεται θα γίνει με τεστ CAT, κάτι το οποίο εξετάζεται και για τον δεύτερο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό.

Πώς θα γίνει η εξέταση από το ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί με χρήση ηλεκτρονικών μέσω και με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.

Η ηλεκτρονική εξέταση θα περιλαμβάνει τη δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας όπου αξιολογούνται δεξιότητες όπως γλωσσικού και αριθμητικού συλλογισμού, η αντιληπτική ταχύτητα και η ακρίβεια, o επαγωγικός και παραγωγικός συλλογισμός καθώς και ένα σύνολο σαφώς ορισμένων και παρατηρήσιμων εργασιακών συμπεριφορών που, βάσει επιστημονικών ερευνών, σχετίζονται με την επιτυχημένη απόδοση στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και, ειδικότερα, με το Ενιαίο Πλαίσιο Δεξιοτήτων του ν. 4940/2022.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στο ΑΣΕΠ από τη Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα τυπικά προσόντα του εν λόγω κλάδου/ειδικότητας, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) της παρούσας, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν:

Αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της παρούσας.


Νέα προκήρυξη για 1.137 μόνιμες προσλήψεις σε Νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ



Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των υγειονομικών δομών αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας σε όλη τη χώρα, υπεγράφη η απόφαση για έκδοση προκήρυξης από το ΑΣΕΠ  για την πλήρωση 1.137 θέσεων λοιπού, πλην νοσηλευτικού, προσωπικού, εκ των οποίων οι 538 αφορούν το ΕΚΑΒ και οι 599 τα νοσοκομεία της χώρας. Aπό τις 538 θέσεις στο ΕΚΑΒ, οι 506 θα αφορούν στην ειδικότητα ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Υπενθυμίζεται ότι σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει η προθεσμία αιτήσεων για  τις 817 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ για το χώρο της υγείας. Η συγκεκριμένη προκήρυξη δίνει τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για θέσεις Π.Ε και Τ.Ε και ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν επιτύχει στον Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Όπως είναι γνωστό οι μόνιμες θέσεις ΠΕ και ΤΕ καλύπτονται από τους πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό, πλην των νοσοκομείων που έχουν το δικό τους νομικό πλαίσιο πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη προκήρυξη θα μοριoδοτείται και η ειδική εμπειρία των υποψηφίων, καθώς στόχος του υπουργείο είναι να δοθεί προτεραιότητα σε όσους υπηρέτησαν στα νοσοκομεία την περίοδο της πανδημίας του Covid-19. Αποτελεί εξάλλου δέσμευση της κυβέρνησης, ήδη από το 2020 και το 2021, η μονιμοποίηση όσων στήριξαν το ΕΣΥ.

 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 9 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 24 Mαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π

 


Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σταθερά πρώτη δύναμη η ΔΚΜ στις εκλογές του ΤΕΕ

Από 10 – 11 έδρες στην Ξάνθη – Απέδωσε το κοινό ψηφοδέλτιο «Δημιουργικό ΤΕΕ Θράκης». Καταλ…