Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ H Βασίλισσα της Θράκης προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλου Ελλάδας

H Βασίλισσα της Θράκης προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλου Ελλάδας

0

Κέρδισε στα πέναλτι τον Ποντιακό στην Αλεξανδρούπολη


Ιστορική επιτυχία πέτυχαν οι Βασίλισσες της Θράκης που πήραν μεγάλη πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι στο παιχνίδι που έγινε στην Παλαγία απέναντι στην ομάδα του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης και πλέον βρίσκονται στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας οπού θα συναντήσουν τον ΠΑΟΚ!

Τα κορίτσια του Χρήστου Σταύρου σε ένα συναρπαστικό ματς κατάφεραν να προηγηθούν με τέρμα της Σέβης Μετοικίδου  στο 27′ με την ομάδα του Ποντιακού να βγάζει αντίδραση και να ισοφαρίζει σε 1-1 με την Τριανταφυλλιά Ηλία στο 73′, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους με το ματς να οδηγείτε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Εκεί μεγάλη πρωταγωνίστρια για το ξανθιώτικο σύνολο ήταν η Κατερίνα Παρδή που απέκρουσε δύο πέναλτι και οδήγησε την ομάδα στη μεγάλη νίκη και πρόκριση.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Πασχάλης Γρηγορούδης με βοηθούς τους Ευαγγελία Κέκου και Γιώργο Μπακοστέργιο όλοι τους της ΕΠΣ Θράκης

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ(Γ. Σαριανίδης): Παρασκευοπούλου, Γκίρτζαλη, Ηλία Ελ., Χριστοφορίδη, Γκαρνέτα, Αρουτσίδου, Κωνσταντάκη, Τσαπάρα, Ηλία Τρ., Ντέρου, Μαστρογιαννίδου(65′ Μαρασλή)

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Χρ. Σταύρου): Παρδή, Χατζηαντωνίου, Γενιτζέ, Σταύρου, Χαραλαμπίδου, Κυριαζίδου, Χαϊτίδου, Μετοικίδου(67′ Καζαντζίδου), Τονικίδου, Σαμαρά, Λεντζάκη(67′ Μπουργουτζόγλου)

Πηγή sports addict

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…