Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βγήκε η προκήρυξη για 6 θέσεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Βγήκε η προκήρυξη για 6 θέσεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης

0

Δύο θέσεις στα Κ.Υ. Εχίνου και Σταυρούπολης – Δείτε τις ειδικότητες


817 θέσεις ΠΕ και ΤΕ – Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις ξεκινούν από τις 9 Μαΐου


Ολόκληρη η προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2024 δημοσιεύθηκε πριν από λίγο στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις αρχίζει στις 9 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 24 Mαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ/ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της παρούσας, πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της παρούσας.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Ειδικότητα Θέσεις
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1
ΤΕ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 2
ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 2

Κ.Υ. ΕΧΙΝΟΥ

Ειδικότητα Θέσεις
ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 1

Κ.Υ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ειδικότητα Θέσεις
ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 1

ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Υποβολή δικαιολογητικών για μόνιμες προσλήψεις ΥΕ σε νοσοκομεία

Ποια είναι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για 79 μόνιμες προσλήψεις αποφοίτων γυμνασίου σε φορείς του υπουργείου Υγείας



Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους της προκήρυξης 5Κ/2023, που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την πλήρωση 79 μόνιμων θέσεων σε φορείς του υπουργείου Υγείας, να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για τη συγκεκριμένη προκήρυξη.

Ειδικότερα, καλούνται οι υποψήφιοι ανά κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 8:00 το πρωί, ενώ λήγει την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 14:00 το μεσημέρι. Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία. Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτών. Το ΑΣΕΠ δε φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες. Σημειώνεται ότι μέσω της προκήρυξης 5Κ/2023, θα πραγματοποιηθούν συνολικά 775 προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Οι θέσεις εργασίας αφορούν σε αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν απολυτήριο λυκείου και γυμνασίου αντίστοιχα. ΔΥΠΑ: 1.000 νέες θέσεις εργασίας μέσω προγράμματος κατάρτισης.

ΔΥΠΑ: Έως τις 30/4 οι αιτήσεις για 100% επιδότηση μισθού σε ανέργους

Δικαιούχοι και κριτήρια

Έως το τέλος του μήνα (30/4) θα υποβάλλονται οι αιτήσεις από τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ανέργων 18 – 30 ετών, προσφέροντας 100% επιδότηση μισθού και εισφορών.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια επτά μηνών και αφορά επιχειρήσεις που βρίσκονται στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννης της Εύβοιας

Δικαιούχοι ΔΥΠΑ

Δικαιούχοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι 18-30 ετών και στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της πρόσβασης των νέων στην αγορά εργασίας, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία, να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους και να προετοιμαστούν για ένταξη στην αγορά εργασίας.

Σημειώνεται ότι η ΔΥΠΑ θα καταβάλλει στους ωφελουμένους:

μηνιαία αποζημίωση ίση με τον κατώτατο καθαρό μισθό

πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές

αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας

Οι επιχειρήσεις εντάσσονται ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους, ως εξής:

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει προβεί η επιχείρηση σε μείωση προσωπικού λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας στο τρίμηνο πριν από την υποβολή της αίτησης.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω dypa.gov.gr (eservices).


Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Στις 13 Μαΐου ξεκινά η εφαρμογή του προγράμματος «Προλαμβάνω»

Σε λίγες μέρες, 13 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα sms στις γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου τ…