Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Η επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Χρήστο Μαλαδένη

ΑΟΞ: Η επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Χρήστο Μαλαδένη

0

Τι δηλώνει ο ίδιος


Όπως είχαμε γράψει και στο χθεσινό μας φύλλο ο Χρήστος Μαλαδένης αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα του ΑΟΞ καθώς υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Το γεγονός προκάλεσε εντύπωση μιας και η έως τώρα πορεία της ομάδας είναι θριαμβευτική με τον Μαλαδένη να την οδηγεί σταθερά προς την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Άρα η διάσταση του προπονητή με την ομάδα αποδίδεται στις σχέσεις και την συνεργασία του με την διοίκηση.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της ομάδας δεν ρίχνει φως στα αίτια του διαζυγίου με τον Χρήστο Μαλαδένη .

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά στην αθλητική ιστοσελίδα sportaddict.gr:

“Μετά από κάποια πράγματα που έγιναν, για τα οποία δεν θέλω να τοποθετηθώ τώρα, πήρα μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από τη θέση του προπονητή του αγαπημένου μου ΑΟΞ. Μιας ομάδας που ανέλαβα το καλοκαίρι με μεγάλη χαρά, σε μία δύσκολη συγκυρία για τον σύλλογο και πιστεύω η πορεία ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, καθώς αποχωρώ με την ομάδα να έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο όπου είμαστε στην τετράδα. Η απόφαση μου αυτή δεν αλλάζει τα συναισθήματα μου για τον ΑΟΞ, ευχαριστώ στους παίκτες και όλους όσους ήταν πάντα κοντά σε μένα και φυσικά την ομάδα μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον σύλλογο που πάντα θα είναι στην καρδιά μου

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

“Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του κ. Χρήστου Μαλαδένη από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας.

Ο κ. Μαλαδένης προσέφερε τα μέγιστα όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην ομάδα μας αποτελώντας έναν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της επανεκκίνηση μας.

Ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή”.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ασπίδα Ξάνθης: Με στόχο το 1-1 υποδέχεται σήμερα τον ΚΑΟΧ

Στις 17.00 στο Εύμοιρο Να κάνει το 1-1 στους αγώνες με τον ΚΑΟΧ θα επιδιώξει σήμερα το από…