Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φιλική τεσσάρα του ΑΟΞ στη Θαλασσιά…

Φιλική τεσσάρα του ΑΟΞ στη Θαλασσιά…

0

Παιχνίδι προετοιμασίας για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παύλο Μελά Κουτσού


Ένα φιλικό παιχνίδι με «ωραίους συνοδοιπόρους» δηλώνει ότι έπαιξε η ομάδα του ΑΟΞ στη Θαλασσιά με την τοπική ομάδα, την Αναγέννηση.

Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας για τον αγώνα κυπέλλου που θα δώσει ο ΑΟΞ στις 20 Μαρτίου απέναντι στον Παύλο Μελά Κουτσού, τον πρωτοπόρο της Α΄Κατηγορίας.

Ο προπονητής του ΑΟΞ Νίκος Ανθόπουλος είχε την δυνατότητα να δει απέναντι σε μια ομάδα της Α! ΕΠΣ Ξάνθης την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών του. Το τελικό 0-4 για τον ΑΟΞ διαμορφώθηκε από τους Μελισσόπουλο (δις), Φλώρο και Σπυριδωνίδη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Συνοδοιπόροι στο όμορφο δίωρο ποδοσφαιρικό ταξίδι για Θαλασσιά και ΑΟΞ ήταν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της περιοχής. Χάρηκαν το παιχνίδι, έπαιξαν ποδόσφαιρο και στο τέλος έγιναν ένα με τους αθλητές των δυο ομάδων.

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΟΞ αναφέρει:

«Ευχαριστούμε την Αναγέννηση Θαλασσιάς για την φιλοξενία, μια ομάδα που πάντα ήταν κοντά στον ΑΟΞ, πολλά παιδιά που κατάγονται από την περιοχή άλλωστε φόρεσαν την φανέλα του συλλόγου στις υποδομές μας (Τουργαΐδης και Κοτζάκελης μέλη της χρυσής γενιάς των ακαδημιών του ΑΟΞ). Ευχόμαστε κάθε επιτυχία με υγεία στις προσπάθειες τους.

Ο ΑΟΞ από αύριο μπαίνει επίσημα σε προετοιμασία του αγώνα Κυπέλλου στις 20/3 με τον Παύλο Μελά Κουτσού στην Φελώνη στις 15:00. Η ομάδα μας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης στο γήπεδο για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των παιδιών μας που επιθυμούν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Παιδιά που έβαλαν “πλάτη” με την σειρά τους στην επιστροφή του συλλόγου μας στα αγωνιστικά δρώμενα και θέτουν τις βάσεις της επιτυχίας του στόχου με την εξασφάλιση της ανόδου μας στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης. Είμαστε όλοι σίγουροι πώς το γήπεδο της Φελώνης θα ζήσει στιγμές…ΑΟΞ !»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…