Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πέντε «καυτά» θέματα θέτει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ ο Ιρφάν Χατζηγκενέ

Πέντε «καυτά» θέματα θέτει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ ο Ιρφάν Χατζηγκενέ

0

O κ Χατζηγκενέ ζητά ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών σχετικά με τη δημιουργία πυροσβεστικού κλιμακίου στον ορεινό όγκο της ΠΕ Ξάνθης

Πέντε σημαντικά θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται σε αυτήν, έθεσε προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ.

Υποβάλλοντας σχετικές επερωτήσεις, ο κος Χατζηγκενέ ζήτησε ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών σχετικά με τη δημιουργία πυροσβεστικού κλιμακίου στον ορεινό όγκο της ΠΕ Ξάνθης, για την μέριμνα που πρέπει να ληφθεί σχετικά με τα κτιριακά προβλήματα του μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης όπου φοιτούν περίπου 700 μαθητές και μαθήτριες καθώς και για τη λειτουργία του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ξάνθης.

Επιπλέον ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για την παραγωγικότητα του ειδικού συμβούλου του Περιφέρειαρχη ΑΜΘ κ. Μουσταφά Μουσταφά, αλλά και διευκρινίσεις σχετικά με πρόσφατο διαγωνισμό που έγινε αναφορικά με παραχώρηση αδειών ταξί στην ΠΕ Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Αλέξανδρος Κοντός άμισθος ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη ΑΜΘ

Θα λειτουργήσει επικουρικά σε θέματα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης Σύμφωνα με απόφαση…