Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για έργα της ΔΕΥΑΞ στο βόρειο τμήμα της Παλιάς Πόλης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για έργα της ΔΕΥΑΞ στο βόρειο τμήμα της Παλιάς Πόλης

0

Για το έργο κατασκευής νέας δεξαμενής προς αποκατάσταση της δεξαμενής παλαιού υδραγωγείου

Θα περιοριστεί η κυκλοφορία και θα απαγορευτεί η στάθμευση λόγω εκσκαφών οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων έως το Δεκέμβριο

Με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης ενημερώνονται οι κάτοικοι Ξάνθης πως θα περιοριστεί η κυκλοφορία οχημάτων και θα απαγορευθεί η στάθμευση λόγω εργασιών εκσκαφής οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων στις οδούς Ευριπίδου, Σοφοκλέους και Υδραγωγείου, στην παλιά πόλη της Ξάνθης, στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση Υποδομών Δικτύων Ύδρευσης του Δήμου Ξάνθης – Υποέργο 7: Κατασκευή νέας δεξαμενής προς αποκατάσταση της δεξαμενής παλαιού υδραγωγείου στην περιοχή παλιάς πόλης Ξάνθης – Υποέργο 8 : Διαχείριση αποβλήτων εκσκαφών – Κατασκευών και κατεδαφίσεων του Υποέργου 7» εντός των ορίων του Δήμου Ξάνθης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «κατά τη διάρκεια των εργασιών θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός των αναφερόμενων οδών για λόγους ασφαλείας και η κίνηση όλων των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράπλευρες οδούς και σύμφωνα με τη σχετική σήμανση όπως επίσης θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και πεζών, προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι σε ισχύ έως 21/12/2023.

Τέλος η Δ.Α. Ξάνθης εφιστά την προσοχή στους οδηγούς καθώς οι παραβάτες της θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις σχετικών άρθρων του Ν. 4530/2018 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μήνυμα κοινού αγώνα εκπέμπουν σωματεία και σύλλογοι με αφορμή την Πρωτομαγιά [ΦΩΤΟ]

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στις 10:00 με ομιλίες, ανάγνωση το…