Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΚΕ Ξάνθης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε παντού και εδώ στην Ξάνθη, γιατί κάθε ψήφος μετράει»

ΚΚΕ Ξάνθης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε παντού και εδώ στην Ξάνθη, γιατί κάθε ψήφος μετράει»

0

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του κόμματος με κεντρικό ομιλητή Κώστα Αβραμόπουλο

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ξάνθη στην πλατεία Ελευθερίας, στις 13 Ιουνίου με ομιλητή τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, παρευρέθηκαν ακόμη οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Κώστας Βογιατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Έγινε κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο των Καπνεργατών, προς τιμή των νεκρών ηρωικής απεργίας του Ιούνη του 1928 στη Ξάνθη.

Στην ομιλία του ο Κώστας Αβραμόπουλος στάθηκε μεταξύ άλλων στις εκλογές της 25ης Ιούνη, σημειώνοντας ότι το επόμενο θετικό βήμα, θα είναι το ΚΚΕ να κρατήσει και να αυξήσει τις 26 έδρες. «Μπορούμε να τα καταφέρουμε παντού και εδώ στην Ξάνθη, γιατί κάθε ψήφος μετράει, κάθε ψήφος προστίθεται στο εκλογικό ποσοστό του Κόμματος», είπε.

Αναφέρθηκε στις μεγάλες επιχειρήσεις της Ξάνθης, καταγγέλλοντας ότι «θησαυρίζουν στις πλάτες των εργαζομένων, σπάζοντας τα ρεκόρ κερδοφορίας αλλά στους εργάτες δίνουν εξαθλιωμένους μισθούς, χείριστες συμβάσεις εργασίας με ενοικιαζόμενους εργαζόμενους, εντατικοποίηση της εργασίας που πολλές φορές καταλήγουν σε σοβαρά εργατικά ατυχήματα, ακόμη και σε απώλειες ανθρώπινων ζωών».

Επίσης έκανε λόγο για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μουσουλμανική μειονότητα και σημείωσε πως «ο σκυλοκαβγάς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που κρατεί στη Θράκη με αφορμή και τις εκλογές δεν έχει να κάνει με το αν η ΝΔ θα βάψει μπλε και τη Ροδόπη ή ποιος θα πάρει τις έδρες στην Ξάνθη. Ξέρουμε πολύ καλά πως οι μειονότητες εργαλειοποιούνται για να προχωρήσουν επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια. Υποκρίνονται όσοι ανακαλύπτουν τώρα τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Στο ΝΑΤΟικό παζάρι για τις διευθετήσεις της επόμενης μέρας η Θράκη έχει περίοπτη θέση. Στα παιχνίδια με τη μειονότητα εμπλέκονται όλα τα αστικά κόμματα στην Ελλάδα», σημείωσε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Αλέξανδρος Κοντός άμισθος ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη ΑΜΘ

Θα λειτουργήσει επικουρικά σε θέματα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης Σύμφωνα με απόφαση…