Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οκτώ παλιές επιχειρήσεις βράβευσε η ΟΕΒΕ Ξάνθης [ΦΩΤΟ]

Οκτώ παλιές επιχειρήσεις βράβευσε η ΟΕΒΕ Ξάνθης [ΦΩΤΟ]

0

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» την Παρασκευή 29 Μαρτίου


Η πρόεδρος, Μαίρη Τσιακίρογλου συνεχάρη τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων για την μακροχρόνια παρουσία τους και τους ευχαρίστησε συνάμα για την δυναμική παρουσία και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία


Η ΟΕΒΕ Ξάνθης σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 τίμησε παλιούς επαγγελματίες και παλιές επιχειρήσεις της πόλης μας στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι».

Η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, Μαίρη Τσιακίρογλου συνεχάρη τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων για την μακροχρόνια παρουσία τους και τους ευχαρίστησε συνάμα για την δυναμική παρουσία και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Ακολούθως, έλαβε χώρα η βράβευση σε κλίμα συγκίνησης, αφού βέβαια προηγήθηκε η προβολή βίντεο με την πορεία της κάθε επιχείρησης από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Με δάκρυα στα μάτια νοσταλγώντας τα πρώτα τους βήματα οι βραβευθέντες μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τις αναμνήσεις χρόνων, τις δυσκολίες που συνάντησαν στο πέρασμα των χρόνων και βέβαια ευχαρίστησαν θερμά για την τιμή.

Τιμήθηκαν οι :Χρηστίδης Σταύρος -Σερραίος Ευστράτιος- Εσρέφ Σέρβιλη -Κωνσταντινίδης Δαμιανός -Ζαχαροπλαστείο ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ -Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευάς -Κρεοπωλείο Απόστολος Παπαδόπουλος και ΣΙΑ ΟΕ και το Σωματείο Κρεοπωλών Ξάνθης «Ο Ταξιάρχης».



 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …