Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Μάθε ποιες είναι οι περιοχές κτηματογράφησης

Μάθε ποιες είναι οι περιοχές κτηματογράφησης

0

Μετά από απαίτηση των αναγνωστών μας οι οποίοι θέλουν να έχουν μια σαφή εικόνα για τις περιοχές του Τοπικού Δημοτικού Διαμερίσματος Ξάνθης που κτηματογραφούνται απευθυνθήκαμε στο Γραφείο Κτηματογράφησης Ξάνθης όπου ο εκεί Τοπογράφος – Μηχανικός, πραγματοποίησε μια οριοθέτηση των περιοχών που κτηματογραφούνται. Σύμφωνα με τον Χάρτη Κτηματογράφησης που είναι αναρτημένος στο γραφείο που υποβάλλονται οι δηλώσεις και μπορεί κάθε πολίτης να ενημερωθεί, οι περιοχές είναι οι εξής(βλέπε Χάρτη).
Ποιες είναι οι περιοχές κτηματογράφησης
Ανατολικά της Πόλης: Αρχίζουμε 200μ περίπου δυτικά από τις φοιτητικές εστίες
Συνεχίζουμε νότια προς τον οικισμό του Δροσερού και στη συνέχεια κατά μήκος του ποταμού Κόσυνθου φτάνουμε κοντά στο αεροδρόμιο.
Γυρίζουμε κατά μήκος της περιφερειακής οδού από τον κόμβο του Ζυγού και στο τέλος της ανεβαίνουμε στον υποσταθμό της ΔΕΗ και στη συνέχεια δυτικά του Νοσοκομείου.
Δυτικά του Νοσοκομείου και σε απόσταση 500 μέτρων από τον οικισμό των παλιννοστούντων. Κινούμαστε βόρεια και δυτικά της Παλαιάς Χρύσας σε απόσταση περίπου 300 μέτρων.
Σημειώνεται ότι η πράσινη γραμμή ορίζει το αστικό τμήμα της περιοχής κτηματογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι όσα ακίνητα και αν έχουμε τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ όλα.
Ανάμεσα στην πράσινη και την κόκκινη γραμμής ορίζεται το αγροτικό τμήμα στο οποίο πληρώνουμε μέχρι ΔΥΟ Δικαιώματα. Όλα τα παραπάνω από ΔΥΟ τα δηλώνουμε αλλά δεν τα πληρώνουμε.
Αυτό όμως ισχύει μόνο για ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Μαριάννα
Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Μια αρχή, μια ευκαιρία» σε 40.000 νέους

«Μια αρχή, μια ευκα&…