Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γνωριμία με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Γνωριμία με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

0

Με ανανεωμένη σύνθεση το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς υπάρχουν 15 νέα πρόσωπα στον συνδυασμό του νέου δημάρχου Στράτου Κοντού – Με «έμπειρους» δημοτικούς συμβούλους συνεχίζουν αξιωματική και ελάσσονα αντιπολίτευση

Δείτε όλους τους δημοτικούς συμβούλους

Οι εκλογές αποτελούν παρελθόν και πλέον η Ξάνθη θα συνεχίσει υπό την νέα Αρχή της δημοτικής παράταξης «Η Ξάνθη Αλλιώς» και του Στράτου Κοντού. Γεγονός το οποίο αρκεί να φέρει την ανανέωση καθώς η πρώτη συμμετοχή του κ. Κοντού στην εκλογική αναμέτρηση για την δημαρχεία της Ξάνθης, εκτός από την νίκη, φέρνει και στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου 15 νέα πρόσωπα.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδυασμοί του απερχόμενου δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη αλλά και του Σάββα Μελισσόπουλου συνεχίζουν με «έμπειρα» στελέχη αφού μόνο ο Σταύρος Αμοιράς του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ» αποτελεί νέα προσθήκη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι η ελλιπής γυναικεία αντιπροσώπευση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης καθώς μόνο τρεις γυναίκες (Ελένη Γιάνναρου, Δέσποινα Θεοδωρίδου, Ελισσάβετ Παυλίδου) θα δώσουν το παρών στα έδρανα της αίθουσας συνεδριάσεων.

Γνωρίστε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης:

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Αλέξανδρος Κοντός άμισθος ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη ΑΜΘ

Θα λειτουργήσει επικουρικά σε θέματα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης Σύμφωνα με απόφαση…