Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επενδύσεις Εταιρεία υψηλής τεχνολογίας δημιουργεί κέντρο συναρμολόγησης στην Καβάλα

Εταιρεία υψηλής τεχνολογίας δημιουργεί κέντρο συναρμολόγησης στην Καβάλα

0

Παρουσιάστηκαν στους φορείς τα γυαλιά 3D που παράγει

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, έρχεται να επενδύσει στην χώρα μας και στην Καβάλα ειδικότερα, η οποία επιλέχθηκε καθώς διαθέτει τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες που απαιτεί μία τέτοια μεγάλη επένδυση.

Η ThirdEye Gen. Inc. και η Banc3, που εδώ και 22 χρόνια, είναι προμηθευτές του Αμερικάνικου κράτους, με ψηφιακά οικοσυστήματα επαυξημένης και μικτής πραγματικότητας και προσφέρουν, ολοκληρωμένες λύσεις για διάφορους κλάδους, αποφασίζουν να υλοποιήσουν αυτή την σημαντική επένδυση, στην Καβάλα, δημιουργώντας ένα κέντρο συναρμολόγησης, υποστήριξης και διάθεσης των προϊόντων τους, για όλη την Ευρώπη.

Τα Smart Glasses – X2 AR/MR, ξεκινούν την ευρεία εμπορική χρήση και διάθεση για το εμπορικό καταναλωτικό κοινό.

Οι προγραμματιστές λογισμικού θα μπορούν να δημιουργούν και να δοκιμάζουν 3D εφαρμογές σε εικονικό χώρο και να ενσωματώνουν ψηφιακές πληροφορίες στο φυσικό τους περιβάλλον.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο CEO της ThirdEye Gen. Nick Cherukuri, με στελέχη της ThirdEye Europe, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Καβάλα και παρουσίασαν για πρώτη φορά, την λειτουργία και τις εφαρμογές των γυαλιών, στους φορείς της περιοχής.

Οι δυνατότητες εφαρμογής των γυαλιών, ειδικότερα στον ιατρικό τομέα, αλλά και στην εκπαίδευση, και την βιομηχανία, εντυπωσίασαν, τόσο για την υψηλή τεχνολογία τους, καθώς και για τα πολλαπλά οφέλη, που μπορεί να έχουν σε πολλές υπηρεσίες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα τα σχέδια υλοποίησης της μεγάλης αυτής επένδυσης, που βάζει την Καβάλα και όλη την περιοχή στο χάρτη των επενδύσεων υψηλής τεχνολογίας, ενώ όλοι οι φορές δήλωσαν ότι θα παρέχουν αμέριστα τη στήριξή τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επενδύσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την «ανάπτυξη» της Ελλάδας την πληρώνουν οι Έλληνες

Ο Νικόλας Θεοχαράκης, οικονομολόγος και καθηγητής οικονομικών στο ΕΚΠΑ μιλάει στο «Ε» για …