Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το «School Buddy» κατέκτησε την 2η θέση πανελλαδικά στον διαγωνισμό JUNIOR ACHIEVEMENT GREECE 2024

Το «School Buddy» κατέκτησε την 2η θέση πανελλαδικά στον διαγωνισμό JUNIOR ACHIEVEMENT GREECE 2024

0

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στην “Let’s Go” από το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο ΕΑΕ Κωφών & Βαρηκόων Θεσσαλονίκης


Η ομάδα της «School Buddy» από το Γυμνάσιο και Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης και Γυμνάσιο Φερών Έβρου κερδίζει ένα ακόμη σημαντικό βραβείο!

Μετά την επιτυχή συμμετοχή και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας (SIR), η «School Buddy» συνεχίζει και κερδίζει το δεύτερο βραβείο στον 19ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» που διοργανώθηκε στις 26 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από το Junior Achievement Greece και συμμετείχαν πάνω από 500 σχολικές μονάδες.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στην «Let’s Go» από το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο ΕΑΕ Κωφών & Βαρηκόων Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της «School Buddy» τους εύχεται καλή επιτυχία στον Πανευρωπαϊκό Τελικό της Ιταλίας.

Να σημειωθεί ότι η Sunlight υποστήριξε την εικονική επιχείρηση School Buddy και οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος απηύθυναν τις ευχαριστίες τους προς την εταιρία.

Ο Ιωάννης Μπουτζίκας, ένας από τους υπεύθυνους καθηγητές του SCHOOL BUDDY ανέφερε: «Νιώθουμε περήφανοι για τους μαθητές μας και για όσα έχουν καταφέρει. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να δίνονται ευκαιρίες στη νέα γενιά προκειμένου να εξελιχθεί και να αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τη βοηθήσει στην ακαδημαϊκή της πορεία και στην επαγγελματική της σταδιοδρομία. Ευχαριστούμε θερμά τη Sunlight, η οποία στήριξε έμπρακτα την ξεχωριστή αυτή δράση, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας.»

Ο Σπύρος Νάκος, Community Relations & Sustainability Manager της Sunlight Group δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεισφέρουμε σε αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία. Η Sunlight στηρίζει την τοπική κοινωνία και αναγνωρίζει τον κομβικό ρόλο της εκπαίδευσης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σταθερά πρώτη δύναμη η ΔΚΜ στις εκλογές του ΤΕΕ

Από 10 – 11 έδρες στην Ξάνθη – Απέδωσε το κοινό ψηφοδέλτιο «Δημιουργικό ΤΕΕ Θράκης». Καταλ…