Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γυναίκα στέλεχος της ΝΙΚΗΣ χαστούκισε τη βουλεύτρια της ΝΔ Αγ. Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία

Γυναίκα στέλεχος της ΝΙΚΗΣ χαστούκισε τη βουλεύτρια της ΝΔ Αγ. Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία

0

Αφορμή η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια από την κα Δεληκάρη. Ανεστάλη η κομματική της δραστηριότητα

 

Το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στην Καβάλα, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μια γυναίκα πλησίασε την βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη και τη χαστούκισε. Όπως προέκυψε η δράστιδα είναι κομματικό στέλεχος της ΝΙΚΗΣ και ο λόγος ήταν η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια από την κα Δεληκάρη.

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε η βουλεύτρια του κόμματός της, Αγγελική Δεληκάρη, και ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της πως «συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία» και θεωρεί «αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα».

Το περιστατικό καταδίκασαν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, όσο και ο ο Θανάσης Γλαβίνας, εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Αδιανόητη και απαράδεκτη πράξη χαρακτηρίζει η ΝΙΚΗ το περιστατικό με την επίθεση σε βάρος της Αγγελικής Δεληκάρη, και επιβεβαιώνει την αναστολή της κομματικής ιδιότητας της δράστιδος, που είναι μέλος της Νίκης, και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…