Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας»: Νικητής ο Γεώργιος Μυλωνάς της ALUMIL

«Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας»: Νικητής ο Γεώργιος Μυλωνάς της ALUMIL

0

Ο Γιώργος Γεράρδος, ιδρυτής και πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ, ο Γεώργιος Μυλωνάς, πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος, Αλουμύλ ΑΕ, ο Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου, διευθύνων σύμβουλος & συνιδρυτής, Blueground και ο Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, όμιλος Ιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών του θεσμού «Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2021» που διοργανώνει η ΕΥ.

Από τους τέσσερις αυτούς επιχειρηματίες θα αναδειχθεί ο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2021»  με την τελετή απονομής να έχει προγραμματισθεί για τις 23 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ΕΥ World  Entrepreneur Of The Year, που αναμένεται να διεξαχθεί στο Μόντε Κάρλο τον Ιούνιο του 2022.

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, υπό την προεδρία του κ.Βασίλειου Κάτσου, προέδρου και συνιδρυτή της VNK Capital.

Στην κατηγορία «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας», νικητής αναδείχθηκε ο Γ.Μυλωνάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ALUMIL. Με καταγωγή από τις Σέρρες, μεγάλωσε σε επιχειρηματικό περιβάλλον και, από πολύ νωρίς, μόλις στα 25 του χρόνια, ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της οικογενειακής βιομηχανίας αλουμινίου. Το 1988, αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία, ιδρύοντας την Alumil, με έδρα το Κιλκίς. Η εταιρεία σήμερα έχει παρουσία σε 62 χώρες, μέσω 32 θυγατρικών σε όλες τις ηπείρους, 12 εργοστασίων και 2.600 εργαζομένων.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την «ανάπτυξη» της Ελλάδας την πληρώνουν οι Έλληνες

Ο Νικόλας Θεοχαράκης, οικονομολόγος και καθηγητής οικονομικών στο ΕΚΠΑ μιλάει στο «Ε» για …