Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Χωρίς προβλήματα ενόψει ΟΦΗ

Skoda Ξάνθη: Χωρίς προβλήματα ενόψει ΟΦΗ

0
proponisi lucescu

Θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση με νίκη επί της ομάδας του Ηρακλείου

Στα 10 Ευρώ η τιμή εισιτηρίου για τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης (19:30)

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια, που αφορά τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε δυνατούς ρυθμούς επάνω σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό «διπλό».

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι – εκτός του μακροχρόνια τραυματία Παναγιώτη Τριάδη – δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών ή καρτών κι έτσι θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου είναι για το πρωινό της Τετάρτης, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας.

Προβάδισμα πρόκρισης για την Ξάνθη λόγω του εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο ματς στο Ηράκλειο έληξε ισόπαλο 1-1 κι έτσι όλα είναι ανοιχτά για τις δύο ομάδες για την πρόκριση στα ημιτελικά, με την Ξάνθη πάντως να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ που σημείωσε.

Έτσι στο αυριανό παιχνίδι για να «σφραγίσει» η Skoda Ξάνθη το εισιτήριο θα πρέπει να φύγει νικήτρια με οποιοδήποτε σκορ ενώ περνάει στην επόμενη φάση ακόμη και με «λευκή» ισοπαλία (0-0). Σε περίπτωση που ο αγώνας της Πέμπτης λήξει ισόπαλος με το ίδιο σκορ (1-1) τότε θα ακολουθήσει παράταση και, αν παραμείνει το 1-1 η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει την πρόκριση με δύο τρόπους, είτε αν φύγει νικητής με οποιοδήποτε σκορ, ή αν το ματς λήξει ισόπαλο με σκορ μεγαλύτερο του 1-1 (π.χ. 2-2, 3-3 κ.λ.π.).

Ο Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών) διαιτητής στο αυριανό ματς

Ορίστηκαν οι διαιτητές των επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Την αναμέτρηση της Πέμπτης στη «Skoda Ξάνθη Arena» μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ανδρέας Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη (1ος – ΕΠΣ Μακεδονίας) – Ιορδάνης Απτόσογλου (2ος – ΕΠΣ Αθηνών) ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Δημήτρης Θάνος (ΕΠΣ Γρεβενών).

Εν τω μεταξύ η ΕΠΟ όρισε για τις 11 Μαρτίου τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ κι έτσι το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

19.00: Πανιώνιος – Ηρακλής (0-2)

Διαιτητής: Μαντάκης (ΕΠΣ Ημαθίας)

ΠΕΜΠΤΗ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

16.00: Απόλλων Σμύρνης – Χανιά (1-1)

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)

19.30: Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ (1-1)

Διαιτητής: Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών)

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

19.00: ΑΕΚ – Ολυμπιακός (1-1)

* Όλοι οι αγώνες κυπέλλου Ελλάδας μεταδίδονται απευθείας τηλεοπτικά από τις συχνότητες του Otesport.

Στα 10 Ευρώ τα εισιτήρια για το Ξάνθη – ΟΦΗ

Στον αυριανό αγώνα κυπέλλου ως γνωστόν δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας κι έτσι οι Ξανθιώτες φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται μεμονωμένα εισιτήρια για το παιχνίδι. Το αντίτιμο για το εισιτήριο είναι 10 Ευρώ φια τους ενήλικες και 5 Ευρώ για τα παιδιά και θα πωλούνται στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 18:00 του απογεύματος της Πέμπτης.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο ΑΟΞ διοργανώνει το 11ο Πασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Το τριήμερο 7, 8 και 9 Μαΐου Το τριήμερο 7-8 και 9 Μαΐου πραγματοποιείται το 11ο Πασχαλινό…