Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Ξεσπιτώθηκε» λόγω… εργασιών στο προπονητικό κέντρο η Skoda Ξάνθη

«Ξεσπιτώθηκε» λόγω… εργασιών στο προπονητικό κέντρο η Skoda Ξάνθη

0
proponisi-16

Στο ΔΑΚ οι προπονήσεις μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στα Πηγάδια

Οι μέρες των Εορτών του Πάσχα πέρασαν και μαζί τους και η 7ήμερη άδεια που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη, κατά την οποία οι παίκτες πέρασαν ευχάριστες οικογενειακές στιγμές μακριά από την καθημερινότητα των προπονήσεων.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους και συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων μπαίνοντας στην τελική ευθεία των προπονήσεων και των φιλικών που ακολουθούν με τον Ηρακλή (στις 11/05 στη Θεσ/νίκη και στις 18/05 στην Ξάνθη), πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την επιστροφή από την πασχαλινή άδεια βρέθηκε και ο Αντώνης Ράνος που είχε την ευκαιρία να τα πει με τους συμπαίκτες του μέχρι τον Ιανουάριο. Ο επιθετικός της Ξάνθης που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Άρη Λεμεσού οπού έχει σημειώσει 8 γκολ, θα επιστρέψει στην Λεμεσό για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για την ολοκλήρωση της σαιζόν στην Κύπρο, με τον Άρη να θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή του μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ, καθώς στην κανονική διάρκεια τερμάτισε έβδομος.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης οι ασκήσεις αφορούσαν τον τομέα της φυσικής κατάστασης ενώ στο δεύτερο μέρος της προπόνησης υπήρξαν παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

 

Μετακόμισε προσωρινά στο ΔΑΚ λόγω εργασιών στα Πηγάδια

 

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της Skoda Ξάνθη αναγκάστηκαν να… ξεσπιτωθούν και να προπονηθούν στο ΔΑΚ, λόγω έργων στο αθλητικό κέντρο της στα Πηγάδια, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες στους φυσικούς χλοοτάπητες προκειμένου να είναι έτοιμοι στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη χθεσινή προπόνηση που έγινε… εντός πόλης (στο ΔΑΚ), μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης υπήρξαν παιχνίδια σε μικρούς χώρους με μπάλα ενώ στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τις οδηγίες του στο δίτερμα. Ο Χρήστος Λισγάρας σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς, ενώ προληπτικά ο Χρήστος Καρυπίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στη χθεσινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης θα συμμετείχε στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα του “Κλ. Βικελίδης” μεταξύ της ομάδας του Άρη και της «Μικτής Αγάπης».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …