Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Παρελθόν από τη Skoda Ξάνθη οι Καπετάνος – Καρυπίδης!

Παρελθόν από τη Skoda Ξάνθη οι Καπετάνος – Καρυπίδης!

0
kapetanos

Άνοιξε ο κύκλος των αποδεσμεύσεων και έπεται συνέχεια…

Στη Θεσσαλονίκη η ομάδα για το φιλικό της Τετάρτης με τον Ηρακλή

Δύο από τους «στυλοβάτες» και βασικούς ποδοσφαιριστές της περασμένης διετίας αποδεσμεύθηκαν χθες από τη Skoda Ξάνθη, όπως ανακοίνωσε η ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Πρόκειται για τους Παντελή Καπετάνο και Χρήστο Καρυπίδη, με τους οποίους δεν επήλθε συμφωνία για επέκταση συμβολαίου και από χθες αποτελούν παρελθόν.

«Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Καρυπίδη και Παντελή Καπετάνο για την προσφορά τους στην ομάδα μας, για την μεγάλη τους συμβολή κατά την περσινή σαιζόν στη συμμετοχή της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επίσης για το ήθος τους και τον επαγγελματισμό τους όλο το διάστημα της συνεργασίας μας.

Τους εύχεται δε, κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους» ανέφερε χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου.

Ο Παντελής Καπετάνος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014, ως ελεύθερος, μετά τη θητεία του στη Ρουμανία και τη Στεάουα Βουκουρεστίου (παλαιότερα είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κλουζ, ΑΕΚ, Ηρακλή κ.α.), ενώ κατά την διετή παρουσία του στην Ξάνθη σημείωσε σε 58 συμμετοχές 13 γκολ, αρκετά από τα οποία καθοριστικά που χάρισαν βαθμούς στην ξανθιώτικη ομάδα. Η καλύτερη χρονιά του ήταν η πρώτη, όπου σε 31 αγώνες πέτυχε 10 γκολ, ενώ πέρσι σε 27 ματς σημείωσε μόλις 2 τέρματα.

Ο 33χρονος φορ πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας ήδη στα χέρια του προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διετής ήταν η θητεία και του Χρήστου Καρυπίδη που ήρθε στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2014 ως ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού , με τον 33χρονο αμυντικό να έχει στην πρώτη του χρονιά 19 συμμετοχές με θετική παρουσία και να έχει σταθερότητα στα παιχνίδια του, ενώ πέρσι είχε τον ίδιο αριθμό συμμετοχών (19) σημειώνοντας και ένα γκολ.

Έπεται… συνέχεια στις αποδεσμεύσεις

Το «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα με τις αποχωρήσεις που θα ανακοινωθούν να αφορούν σύμφωνα με πληροφορίες τους Τσέναμο, Ζαραδούκα, Φάρκας, ενώ ερωτηματικό παραμένει το μέλλον των Λουσέρο, Παπαστεριανού, και Ντιμιτρόφ οι οποίοι έχουν δεχτεί προτάσεις επέκτασης των συμβολαίων τους και θα απαντήσουν τις επόμενες ημέρες.

Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή για το φιλικό της Τετάρτης με τον Ηρακλή

Στο ΔΑΚ προπονήθηκε και χθες το πρωί η Skoda Ξάνθη, λόγω των εργασιών που γίνονται στον χλοοτάπητα των βοηθητικών γηπέδων του αθλητικού κέντρου στα Πηγάδια, ενώ μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 20άδα που επέλεξε για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (18:00) στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Δεμένικος, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Ζώτος, Φλίσκας, Γούτας, Γουάλας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Κώστας, Βασιλακάκης, Μπουνταγκίδης, Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ορφανίδης, Σκούρτης, Κρίστοφερ, Μελισσόπουλος και Φασίδης.

Όπως γίνεται κατανοητό θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί νεαροί παίκτες από την Ομάδα Νέων ώστε ο Ρουμάνος να διαπιστώσει την αγωνιστική τους κατάσταση και το πώς ανταποκρίνονται σε συνθήκες αγώνα ανδρών, ώστε να δει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για την επαγγελματική ομάδα στην επόμενη σεζόν.

Εξάλλου αρκετοί από τους παίκτες της επαγγελματικής ομάδας έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν, ενώ το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθούν στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί στα Πηγάδια, την επόμενη Τετάρτη 18 Μαΐου.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …