Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Συμμετέχει στην απεργία της 19ης Οκτωβρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης

Συμμετέχει στην απεργία της 19ης Οκτωβρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης

0

«Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ στηρίζονταςτην  απόφαση της  ΕθνικήςΣυνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου,  συμμετέχει στημεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση της19ης Οκτωβρίου2011και κηρύσσει την ημέρα αυτή , ημέρα μηδενικού τζίρου για τηναγορά καιμηδενικών εσόδων για το δημόσιο».
Τηρώντας την ημέρααυτή, ωςημέρα μηδενικού τζίρου, ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ναστερήσουμε από το δημόσιο, ημερήσιο εισόδημα ύψους 205 εκατ. Ευρώ,απαντώνταςέτσι στην συνεχή στέρηση εισοδημάτων από του Έλληνες πολίτες , με όρουςκαιπρακτικές οικονομικής κατοχής από την Τρόικα.
Οι κινητοποιήσεις μας ξεκινούν από σήμερακαι θα κλιμακωθούν στις19/10/2011. Οι δράσεις μας θα περιλαμβάνουν σε πανελλαδικό επίπεδο: τηδημιουργία μίας κεντρικής αφίσας η οποία θα μοιραστεί σε όλες τιςεπιχειρήσειςτης χώρας, ένα τηλεοπτικό μήνυμα που θα αναδεικνύει την προσφορά τουεμπορίουστην οικονομική και κοινωνική ζωή, επίδοση επιστολής διαμαρτυρίας προςτονΠρόεδρο της Βουλής, προώθηση πρωτοβουλίας συνεργασίας με άλλουςκοινωνικούς,επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς και τέλος κλείσιμο τωνκαταστημάτωνμας και συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος στην Αθήνα και στιςπερισσότερεςδυνατές πόλεις  τηςχώρας τη 19η Οκτωβρίου2011.
Για την πόλη μας, ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ  συγκέντρωσηστην Κεντρική πλατείαστις 12.00 το μεσημέρι όλων τωνεπαγγελματιών-πολιτών  πουθα συμμετέχουν.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΠΑΝΤΑ
ΟΛΟΙΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
ΣΤΗΝΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΣ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…