Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

0

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογών

 

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα σημείωσε: «Τα γεγονότα στην Βουλή ήταν απολύτως καταδικαστέα»

 

 

Στο διακύβευμα των ευρωεκλογών αλλά και τη στάση της αντιπολίτευσης αναφέρεται ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ Βεζυργιαννίδης Ιωάννης. Ο κ. Βεζυργιαννίδης είναι από την Κομοτηνή, Μηχανικός και μέλος του ΤΕΕ Θράκης και μέλος της  Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το 2023.

Μιλώντας για το διακύβευμα των ευρωεκλογών ο κ. Βεζυργιαννίδης ανέφερε: « Έχουμε μπει σε προεκλογικό κλίμα. Μένουν λίγες μέρες για τις ευρωεκλογές. Δυστυχώς η αντιπολίτευση τις εκλογές που αφορούν την ανάδειξη των μελών του ευρωκοινοβουλίου τις έχουν αναγάγει σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης. Το διακύβευμα όμως είναι ότι στις 9 Ιουνίου πρέπει να επιλέξουμε τους ευρωβουλευτές που θα στείλουμε στην Ευρώπη. Η παράταξη της ΝΔ είναι αυτή που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη και την δύσκολη περίοδο 2015 – 2019 βοήθησε στο να παραμείνουμε στην Ευρώπη. Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξει ο κόσμος είναι να δει τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων. Εγώ έχω την χαρά και την τιμή να είμαι σ’ ένα ψηφοδέλτιο με 42 άτομα τα οποία είναι εξαιρετικά. Υπάρχουν τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα υπάρχουν όμως  και τα μη αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Θα ήθελα να πω στον κόσμο να μπει στην διαδικασία να διαβάσει τα βιογραφικά. Θα δει εξαιρετικούς ανθρώπους».

Ι. Βεζυργιαννίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ: «Τα γεγονότα στην Βουλή ήταν απολύτως καταδικαστέα»

Κληθείς να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα και ειδικότερα την πόλωση και τον αποπροσανατολισμό του εκλογικού σώματος με την στάση κάποιων κοινοβουλευτικών σημείωσε: «Αυτό είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η αντιπολίτευση δεν έχει κάποιο σχέδιο. Το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί μέσα από τις εκλογές να πιέσει τον κόσμο, ώστε η ΝΔ να έχει ένα μικρότερο ποσοστό. Δυστυχώς η πολιτική αυτό το διάστημα δεν γίνεται με όρους πολιτικούς, όπως να δούμε τα προγράμματα , να δούμε τι θέλει να κάνει κάθε παράταξη για τον τόπο  και την χώρα μας. Θα πρέπει να βγούμε από αυτό το κλίμα. Τα γεγονότα στην Βουλή ήταν απολύτως καταδικαστέα και πρέπει ο κόσμος να μη μένει μόνο στην εικόνα αλλά να μπαίνει στην ουσία των πραγμάτων».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα Ελευθέρια της Κομοτηνής και στην Ξάνθη ο Στέφανος Κασσελάκης

Αναμένεται να βρεθεί στην πόλη μας την Τρίτη ή την Τετάρτη   Την Τρίτη 14 Μαΐου ο Πρό…