Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε ο προσυνεδριακός διάλογος με παρουσία του Πάνου Ρήγα

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε ο προσυνεδριακός διάλογος με παρουσία του Πάνου Ρήγα

0

 

Παράλληλα η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ξάνθης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της για το 2024

Ο προσυνεδριακός διάλογος και η κοπή βασιλόπιτας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο Έλενα σε θερμό κλίμα.

Παρόντες ήταν ο Πάνος Ρήγας, μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος, ο Δημήτρης Καρβούνης, οργανωτικό γραμματέα της περιφέρειας ΑΜΘ και ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου, συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ξάνθης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

«Παρουσία πολλών νέων και παλιών μελών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εδώ και συνεχίζει τον αγώνα, για ανατροπή της αντιδραστικής πολιτικής της ΝΔ και ανακατεύθυνση της κοινωνίας και της χώρας σε αριστερή, προοδευτική κατεύθυνση. Με πρώτο σταθμό το συνέδριο του κόμματος τον Φεβρουάριο, το κόμμα μας έχει τεθεί σε τροχιά οργάνωσης, προετοιμασίας, αγώνα και νίκης, για τις ευρωεκλογές του Ιούνη. Μες στην κοινωνία, μαζί με την κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει παρών!».

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εθν. Άμυνας Πάνου Ρήγα πραγματοποιήθηκαν και οι επισκέψεις στον νέο δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό, την νέα αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα και τον νέο θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ιρφάν Χατζηγκενέ, όπου έγιναν συζητήσεις και ενημέρωση για τον Δήμο Ξάνθης και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…