Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης παρουσιάζει τους υποψήφιους για το ευρωψηφοδέλτιο

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης παρουσιάζει τους υποψήφιους για το ευρωψηφοδέλτιο

0

Στις 20:00 στο Ξενοδοχείο «Έλενα» – Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές από τις 08:00 έως τις 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης


Την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 20:00 στο ξενοδοχείο «Έλενα» θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ακολούθως, την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης από τις 08:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων, για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ξάνθης «οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 είναι πολύ κρίσιμες, τόσο για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και για κάθε χώρα ξεχωριστά. Γι’ αυτό, είναι αναγκαία η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Ελλάδα, προκειμένου να δοθούν προοδευτικές και κοινωνικά δίκαιες απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας, όπως η κλιματική κρίση, η οικονομική κρίση, η αποδιάρθρωση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, η άνοδος της ακροδεξιάς, του εθνικισμού, του ευρωσκεπτικισμού. Αποτελεί καθήκον των προοδευτικών δυνάμεων να δοθεί μια πολυεπίπεδη μάχη».

Συγκεκριμένα, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα διαδικτυακής ψήφου για τα μέλη και τους/τις φίλους, -ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την προϋπόθεση να έχουν συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024.

Για την Περιφέρεια ΑΜΘ εκλέγονται 2 στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ένα (1) σταυρό προτίμησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…