Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πανέτοιμη για την ιστορική αναμέτρηση με Απόλλωνα Παραλιμνίου η Βιστονίδα

Πανέτοιμη για την ιστορική αναμέτρηση με Απόλλωνα Παραλιμνίου η Βιστονίδα

0

 Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Στους ρυθμούς της πρώτης συμμετοχής του συλλόγου στο Κύπελλο Ελλάδας κινούνται άπαντες στην Βιστονίδα που περιμένουν πως και πως το παιχνίδι της Κυριακής (27/5, 17:00) με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο γήπεδο της Φελώνης.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά για να είναι όλα έτοιμα με σημαντικές αλλαγές και στο γήπεδο που θα κάνουν αίσθηση. Άλλωστε στόχος της Διοίκησης του ΑΟΒ είναι πέρα από την εικόνα εντός γηπέδου ο σύλλογος να παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα και εκτός των τεσσάρων γραμμών δίνοντας μεγάλη έμφαση στις εγκαταστάσεις της ομάδας και τα οργανωτικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό ο Γιάννης Δημητριάδης μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο Πασχαλάκη δουλεύουν καθημερινά ώστε το νεανικό σύνολο της ομάδας να παρουσιαστεί έτοιμο για την μεγάλη πρόκληση κόντρα σε μια από τις δυνατές ομάδες της Γ’ Εθνικής, σε μια από τις δυσκολότερες κληρώσεις που θα μπορούσε να τύχει στον ΑΟΒ, με το στόχο φυσικά όλων στο αγωνιστικό τμήμα είναι ο σύλλογος να σταθεί αντάξιος της πρόκλησης και φυσικά άπαντες να απολαύσουν την συμμετοχή της ομάδας στον ιστορικότερο θεσμό της χώρας.

Παράλληλα να τονίσουμε πως σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης τα οποία θα κοστίζουν μόλις στα 5 ευρώ και θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί είτε την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο είτε από το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Λάκη Παπαδόπουλου στη Μιχαήλ Καραολή 54.

Με τους ιθύνοντες της Βιστονίδας να προχωρούν σε κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο και όχι μόνο κοινό της Ξάνθης να βρεθεί στο γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Δημητριάδη που άλλωστε με την συμμετοχή του στον Κύπελλο Ελλάδας πέρα από τον ΑΟΒ εκπροσωπεί και το ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Πηγή: sportsaddict.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…