Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενεργή συμμετοχή της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. στη κατάσβεση των πυρκαγιών σε Νέστο και Ίασμο

Ενεργή συμμετοχή της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. στη κατάσβεση των πυρκαγιών σε Νέστο και Ίασμο

0

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. ευχαρίστησε τους εργαζομένους

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. ενεπλάκη ενεργά στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών στον Δήμο Νέστου και Δήμο Ιάσμου και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ., Ιπποκράτη Καμαρίδη ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζομένους για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Ολόκληρο το μήνυμα του κ. Καμαρίδη:

«Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. που συμμετείχε συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών που κατακαίουν τις τελευταίες ημέρες τις γειτονικές περιοχές του Δήμου Νέστου, αλλά και του Δήμου Ιάσμου.

Τους συγχαίρω για τον αλτρουισμό και την αυταπάρνηση που επέδειξαν στα πλαίσια εκτέλεσης του καθήκοντος, αλλά και για τον εθελοντισμό της συμμετοχής τους στην όλη προσπάθεια, σε συνεργασία με την διοίκηση και την διεύθυνση της επιχείρησης.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. είναι πάντα πρόθυμη να συνεισφέρει και να συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων, όπου αυτά δημιουργούνται και ιδιαίτερα όταν έχουν σχέση με την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος. Και όλα αυτά παράλληλα με τα καθημερινά πολλά και πολλαπλά προβλήματα που καλείται να επιλύσει ως άμεσα αρμόδια».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζεται ο δωρεάν εμβολιασμός παιδιών από το παράρτημα Ρομά του δήμου Ξάνθης

Από τον Ιούλιο του 2023 έως και τον Απρίλιο του 2024 έχουν πραγματοποιηθεί 488 εμβολιασμοί…