Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απασχόληση Άδ. Γεωργιάδης: Επίδομα 534 ευρώ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Άδ. Γεωργιάδης: Επίδομα 534 ευρώ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

0

Για τρεις μήνες

Επίδομα ύψους 534 ευρώ για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές θα δοθεί από την κυβέρνηση, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί.

Τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών έχει καταθέσει ο Αδωνις Γεωργιάδης και το υπουργείο Εργασίας για όσες επιχειρήσεις έχουν πληγεί από τις τελευταίες φωτιές στη Ρόδο και αλλού αφήνοντας χωρίς εργασία πολλούς εργαζόμενους.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, οι επιχειρήσεις που πλέον δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω των καταστροφών που υπέστησαν εξαιτίας των πυρκαγιών, θα μπορούν να θέτουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους για τρεις μήνες, και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να λαμβάνουν έκτακτο επίδομα έως 534 ευρώ το μήνα.

Ενώ πρόσθεσε: «Οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν είναι δυνάμενες να λειτουργήσουν όπως πριν, μπορούν να βάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως τρεις μήνες». «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο. Όλα όσα καταστράφηκαν, όλα θα φτιαχτούν. Εγώ, για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου έκλεισα ήδη διακοπές στη Ρόδο και τη Ρόδο θα τη στηρίξουμε, δε θα αφήσουμε τη Ρόδο να πάθει ζημιά πραγματική από αυτή την πυρκαγιά. Θα πάμε φέτος όλοι στη Ρόδο για να δείξουμε ότι το νησί μας παραμένει πάρα πολύ όμορφο και το τουριστικό του προϊόν παραμένει πάρα πολύ ισχυρό».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Απασχόληση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι – Οι νέες προθεσμίες Την αυλαία για την υποβολή τ…