Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις «Το Πάρτυ της Πέππας» στο θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο

«Το Πάρτυ της Πέππας» στο θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο

0

Η παράσταση είναι μία διασκεδαστική διαδραστική περιπέτεια χωρισμένη σε 4 εκπαιδευτικές ενότητες

Με ολοκαίνουρια ανασχεδιασμένα κοστούμια και σκηνικά σε μία νέα ιστορία με 10 χαρακτήρες μασκότ από την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά της EntertainmentOne, Πέππα θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στο θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 στις 20:00.

Στη νέα θεατρική παράσταση θα δούμε την Πέππα και τον Τζωρτζ, την Μαμά Γουρουνίτσα και τον Μπαμπά Γουρουνάκη, την Γιαγιά Γουρουνίτσα και τον Παππού Γουρουνάκη, τη Σούζυ Προβατίνα, τον Πέντρο Πόνυ , τον Έντμοντ Ελέφαντα και τη δασκάλα Μαντάμ Γαζέλα.

Για την θεατρική παράσταση

Την πιο χαρούμενη μέρα του χρόνου την περνάει στο σχολείο με τους αγαπημένους της φίλους της και τη Μαντάμ Γαζέλα.

Η Πέππα περιμένει πως και πως να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της και θυμάται την ημέρα των γενεθλίων του Τζωρτζ που είχε περάσει τέλεια στο πάρκο των δεινοσαύρων. Η Πέππα θα χαρεί ακόμα πιο πολύ γιατί θα συνεχίσει τη μέρα της στο σπίτι του Παππού και της Γιαγιάς Γουρουνάκη και όταν επιστρέψει σπίτι της την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη!

Ελάτε να περάσουμε μαζί τα γενέθλια της Πέππα, μέσα σε μαγικά πολύχρωμα σκηνικά, να τραγουδήσουμε με τη Μαντάμ Γαζέλα, να γνωρίσουμε μεγάλους πολύχρωμους δεινόσαυρους, να μάθουμε τους αριθμούς, να λύσουμε αινίγματα για φρούτα και λαχανικά μαζί με τον παππού, να ταΐσουμε τις κοτούλες της γιαγιάς, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε!

Ένα φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων, όπου η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη, για να καταλήξει σε ένα τεράστιο πάρτι με την Πέππα και τους φίλους της !

Ένα πάρτι έκπληξη! Όλα τα παιδιά στο θέατρο με τους φίλους και την οικογένεια της Πέππα θα φωνάξουν δυνατά «Πάρτι, Πέππα»!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…