Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μία θέση για Άμισθο Σύμβουλο Διαχείρισης Αδέσποτων στο δήμο Ξάνθης

Μία θέση για Άμισθο Σύμβουλο Διαχείρισης Αδέσποτων στο δήμο Ξάνθης

0

Η σχέση εργασίας θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και πρόκειται για εθελοντική εργασία

Απαραίτητη η αποδεδειγμένη εμπειρία σε καταφύγια, φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις για την προστασία των ζώων συντροφιάς

Ο Δήμος Ξάνθης σε σχετική του ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι πρόκειται να προβεί στην πλήρωση μιας θέσης άμισθου Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Ξάνθης, σε θέματα διαχείρισης αδέσποτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία δεν δύναται να υπερβαίνει την θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Ο/Η ανωτέρω θα υπηρετεί εθελοντικά και δεν θα λαμβάνει μισθό ή αποζημίωση, πλην των εξόδων εκτός έδρας κίνησης. Επίσης, θα πρέπει να κατέχει αποδεδειγμένη εμπειρία σε καταφύγια και φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις για την προστασία των ζώων συντροφιάς, καθώς και την διασφάλιση των συνθηκών ευζωίας μέχρι ην υιοθεσία τους, την ενίσχυση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας τους, τη θέσπιση σαφούς και συνεκτικού κανονιστικού πλαισίου για τη διαχείριση τους και στρατηγικής για τη δραστική μείωση του αριθμού τους μέσω προγραμμάτων υιοθεσίας, με απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων ευζωίας των ζώων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Τα καθήκοντα που θα ασκεί ο/η  Ειδικός/ή  Σύμβουλος θα είναι επιτελικά και δεν θα έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μήνυμα κοινού αγώνα εκπέμπουν σωματεία και σύλλογοι με αφορμή την Πρωτομαγιά [ΦΩΤΟ]

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στις 10:00 με ομιλίες, ανάγνωση το…