Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κάθε πότε ανανεώνουμε το αντιηλιακό στο πρόσωπο

Κάθε πότε ανανεώνουμε το αντιηλιακό στο πρόσωπο

0

Το αντιηλιακό δε χρειάζεται μόνο να το φοράμε το πρωί πριν την έκθεση στον ήλιο, πρέπει και να φροντίζουμε να το ανανεώνουμε. Το κυριότερο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι πρέπει να το βάλουμε πριν βγούμε έξω. Για την ακρίβεια πρέπει να εφαρμόσουμε αντηλιακό προσώπου και σώματος 15 έως 30 λεπτά πριν την έξοδο μας, επιτρέποντας έτσι στο δέρμα μας να το απορροφήσει.

Για το αντηλιακό προσώπου, αυτό σημαίνει ότι αφήνουμε το βασικό στρώμα του SPF να απορροφηθεί από το δέρμα πριν εφαρμόσουμε το foundation ή άλλα προϊόντα μακιγιάζ.

Γενικά, ο κανόνας είναι να εφαρμόζουμε αντηλιακό κάθε δύο ώρες, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι νομίζουμε.

Πρώτα απ’ όλα: Ας μην ανησυχούμε, δεν χρειάζεται να αφαιρούμε όλο το μακιγιάζ μας και να ξεκινάμε από την αρχή κάθε δύο ώρες.

Εάν πρόκειται να βρισκόμαστε έξω υπό άμεσο ηλιακό φως όλη την ημέρα, ας εφαρμόσουμε αντηλιακό με υψηλότερο δείκτη προστασίας προστασίας, ένα καπέλο με φαρδύ γείσο και αντιηλιακό ρουχισμό, ενώ καλό είναι να ανανεώνουμε άφθονα στη διάρκεια της ημέρας. Αν πρόκειται να είμαστε μέσα όλη μέρα, μπορούμε να χειριστούμε τα πράγματα διαφορετικά.

 

Αν βάζουμε αντηλιακό το πρωί και περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας μέσα (χωρίς το δέρμα μας να βραχεί ή να ιδρώσει πολύ) και εάν όταν βρισκόμαστε έξω, αναζητάμε σκιά, φοράμε γυαλιά ηλίου και καπέλα με γείσο, το αντηλιακό θα πρέπει να είναι αποτελεσματικό μέχρι το τέλος της ημέρας».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μήνυμα κοινού αγώνα εκπέμπουν σωματεία και σύλλογοι με αφορμή την Πρωτομαγιά [ΦΩΤΟ]

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στις 10:00 με ομιλίες, ανάγνωση το…