Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Xanthifans: «700 νέα μέλη έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής αλλά ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ κωλυσιεργεί»

Xanthifans: «700 νέα μέλη έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής αλλά ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ κωλυσιεργεί»

0

Αιχμές κατά όσων υπονομεύουν την προσπάθεια

Δυναμικά κινούνται οι Xanthifans στην προσπάθειά τους να ενεργοποιήσουν τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ, με μία νέα διοίκηση από αξιόπιστα πρόσωπα της κοινωνίας της Ξάνθης που αγαπούν την ομάδα, καθώς θεωρούν ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για το μέλλον του ΑΟΞ, ωστόσο κατηγορούν τον σύλλογο ότι κωλυσιεργεί στην εγγραφή νέων μελών, ενώ υπάρχουν ήδη 700 νέες αιτήσεις εγγραφής που δεν έχουν εγκριθεί. Παράλληλα στρέφουν τα βέλη τους εναντίον προσώπων που έχουν προτείνει άλλες λύσεις, κυρίως κατά του Μπάμπη Χατζημεστή, θεωρώντας ότι υπονομεύουν την προσπάθεια δημιουργίας μίας νέας ερασιτεχνικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή πρόσφατη τοποθέτηση σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της πόλης , για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες , έστω και ακουστικά, πραγμάτων τα οποία δεν πρέπει να προβληματίζουν μόνο εμάς αλλά όλους τους Ξανθιώτες.

Με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ απέναντι στους 700 και πλέον αιτούντες να εγγραφούν στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ, ενημερώνουμε με κάθε επισημότητα προς πάσα κατεύθυνση ότι η όλη διαδικασία παρουσιάζει μια ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ από την διοίκηση (;;) του Ερασιτέχνη ΑΟΞ.

Μια «διοίκηση» η οποία χαρακτηρίζεται για την αναβλητικότητα της ως προς την εγγραφή μας, μεταθέτοντας το αίτημά μας από «Δευτέρα σε Δευτέρα».

Εδώ και 20 μέρες αποκλειστικός στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε το σύνολο της πόλης σε ο,τι αφορά τον ΑΟΞ. Το ότι ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ εδώ και 25 χρόνια ήταν υπόθεση των λίγων θα σταματήσει.

Απόρροια της μη ειλικρινούς στάσης από πλευράς του Ερασιτέχνη ΑΟΞ είναι το γεγονός ότι την Τετάρτη 12/10/2022 παραδόθηκαν ενυπόγραφα 20 αιτήσεις καθώς και το ποσό εγγραφής. Το νούμερο αυτό μας υπαγορεύτηκε από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, μη ικανοποιώντας το αίτημα μας για άμεση εγγραφή όλων των μελών.

Κύριοι για να σας ενημερώσουμε όλους, ακόμα περιμένουμε να εγγραφούμε!

Τι ακούσαμε όμως στη ραδιοφωνική εκπομπή από τον επίδοξο σωτήρα-ειδήμων (επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό που κακόβουλα μας απέδωσε) ;

1)Η αγάπη απέναντι στον ΑΟΞ μετριέται με ναυλωμένο charter που έχουν προορισμό την Ρώμη.

2)Το χιλιοειπωμένο κόστος συντήρησης του γηπέδου που αναφέρει ξανά και ξανά ο κύριος ειδήμων περιορίζεται στο γρασίδι και τις κερκίδες , εφόσον το νερό και το ρεύμα είναι πληρωμένα κάθε μήνα από τον Δήμο (είδαμε όλοι το χάλι που επικρατεί στις κερκίδες).

3) «ΑΟΞ δεν υπήρξε ποτέ. Όλοι μιλούσαν μόνο για την πόλη της Ξάνθης»

4) τα λεφτά από τις συναυλίες στο γήπεδο του ΑΟΞ, μαντέψτε ποιος τα παίρνει σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Αλήθεια ο επίδοξος σωτήρας από που αντλεί το δικαίωμα να καθορίζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ την τύχη και το μέλλον του ΑΟΞ;

Λειτουργεί αυτοβούλως, θεωρούμε εμείς…

Καλούμε την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ για άλλη μια φορά να εγγράψει άμεσα τα 700 και πλέον μέλη που αγωνιούν για την έκβαση της αίτησής τους.

Οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση θα ενισχύσει τις υποψίες μας για «βρωμικο» παιχνίδι , κάτω από το τραπέζι, εις βάρος του ΑΟΞ, όπως έγινε με την αλλαγή καταστατικού (!!!)πριν δυο εβδομάδες .

Υ.Γ1 Στην πόλη μας δεν μένει τίποτα κρυφό, ούτε οι συναντήσεις απέναντι από γνωστό εμπορικό κέντρο του δήμου Αβδήρων, σήμερα 13/10.

ΥΓ 2 Προσμένουμε πότε θα περάσουν οι 15 μέρες που τόσο διαφημίζονται , προκειμένου να δούμε τι θα εμφανίσετε στον κόσμο του ΑΟΞ γιατί δυστυχώς ΟΛΑ γινόντουσαν κα εξακολουθούν να γίνονται εν κρυπτώ.

Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε διαφορετικά . Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη συμμετοχή του και να είστε σίγουροι… ΑΟΞ θα κερδίσει!!!!!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…