Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Απογοητευμένοι από την Συνέλευση για τον ΑΟΞ οι Xanthifans

Απογοητευμένοι από την Συνέλευση για τον ΑΟΞ οι Xanthifans

0
xanthifans beroia

Δεν εγκρίνουν προσπάθειες συγχώνευσης με άλλες ομάδες

Την απογοήτευσή τους για τη διαδικασία της συζήτησης μεταξύ φορέων και φιλάθλων του ΑΟΞ καθώς και για τις απόψεις που ακούστηκαν, εκφράζουν οι xanthifans με ανάρτησή τους. Θεωρούν ότι το αποτέλεσμα ήταν μηδενικό ενώ δεν συμφωνούν με οποιαδήποτε προσπάθεια να συγχωνευτεί η ομάδα με κάποια ερασιτεχνική.

Γράφουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας:

«Το πόρισμα από το κάλεσμα των παλαιμάχων για το σημείο μηδέν ήταν όντως μηδέν. Με ρητορικές σε ερωτήσεις τύπου “δεν χρειάζεται να ξέρεις και μην σε νοιάζει εσένα ” . Χωρίς καμία διαφάνεια. Με μεγάλη ασάφεια ως προς τις κινήσεις που θα πράξουν μελλοντικά, χωρίς απαντήσεις . Στην αρχή ο πρόεδρος των παλαιμάχων αναφέρθηκε σε συγχώνευση σωματείων (ερασιτέχνη ΑΟΞ και Ορφέα ) και μετά από κάποιες κουβέντες το ανακάλεσε λέγοντας ότι δεν θα εμπλακεί ο ερασιτέχνης στο εγχείρημα. Όταν -δε- βγήκε στο βήμα ο νομικός μας εκπρόσωπος να μιλήσει για τον ερασιτέχνη με τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν, αποδοκιμάστηκε μετά βδελυγμίας αλλά χωρίς επιχειρηματολογία τόσο από την τριάδα των εκπροσώπων των παλαιμάχων στο πάνελ ,όσο και μικρής μερίδας από το κοινό με φράσεις τύπου «Ο ΑΟΞ πέθανε ». Ηττοπάθειες και απελπίστηκες κινήσεις δεν τις έχουμε ανάγκη. Προβλήματα έχουν περάσει όλες οι ομάδες ιστορικά, δεν διέγραψαν εν μια νυκτί ονόματα, σήματα, έδρα και φανέλες. Η Συγχώνευση του ερασιτέχνη κύριοι είναι εγκληματική πράξη!! Ο ΑΟΞ δεν χωράει πάνω του ούτε Ορφέα ,ούτε Άρη ,ούτε Απόλλωνα !!Ο ΑΟΞ είναι ένας και είναι ιστορικός!!

Διερευνείται το θέμα του ερασιτέχνη με τον κ.Σιδέρη να παρευρίσκεται στο κάλεσμα, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από μέρους του».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μουντιάλ Κατάρ: Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «8»

Ο δρόμος προς τον τελικό και οι πιθανές διασταυρώσεις Η φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλ…