Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εκλογές στον Σύλλογο Παλαιμάχων ΑΟΞ σήμερα στις 20.00

Εκλογές στον Σύλλογο Παλαιμάχων ΑΟΞ σήμερα στις 20.00

0

Κάλεσμα των XanthiFans και της διοίκησης ΑΟΞ να ανατραπεί ο Χατζημεστής


Στην εκλογή νέου Δ.Σ. στον Σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΟΞ μεταφέρεται η κόντρα μεταξύ της διοίκησης του ΑΟΞ και των xanthifans από τη μία και τον Μπάμπη Χατζημεστή, τον ισχυρό άντρα του Ορφέα.

Στο πλαίσιο της κόντρας αυτής προκηρύχθηκαν και θα διεξαχθούν σήμερα το βράδυ (20.00) οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΟΞ, είκοσι ημέρες πριν το πέρας της θητείας της παρούσας διοίκησης με πρόεδρο τον Μπάμπη Χατζημεστή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων απαρτίζεται εκτός από τον πρόεδρο Μπάμπη Χατζημεστή από τους αντιπροέδρους Παναγιώτη Μοσχίδη και Γιώργο Μαραντά, τον γενικό γραμματέα Σπύρος Τίμπλας, τον ταμία Θανάση Καρασερίδη, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιάννη Δημητριάδη, τον υπεύθυνο Αθλητικού Τμήματος  Νίκο Κριεζή και τα μέλη Παναγιώτη Καμαράκη και Αντώνη Μαζάνη.

Πρόσφατα ο σύλλογος οπαδών XanthiFans, που επίσης πρόσφατα διενήργησε εκλογές, δήλωσε ότι «δεν αναγνωρίζει κανέναν “Σύλλογο Παλαιμάχων ΑΟΞ”» και δεν επιθυμεί καμία συνεργασία μαζί του σε οποιοδήποτε επίπεδο. Διευκρίνιζε ωστόσο ότι αυτό ισχύει «έως ότου εξομαλυνθεί η νοσηρή αυτή κατάσταση με την τωρινή διοίκησή του».

Παράλληλα, στην πρόσφατη ανοιχτή Γενική Συνέλευση – Συνέντευξη Τύπου της διοίκησης του ΑΟΞ, «φωτογραφήθηκε» η διοίκηση του Συλλόγου Παλαιμάχων ως «ανεπαρκής» και καταγγέλθηκε ευθέως ότι δεν στηρίζει την προσπάθεια της νέας διοίκησης του ΑΟΞ. Έγινε λόγος για «εχθρούς εντός των τειχών».

Μάλιστα, από τα χείλη κορυφαίου διοικητικού παράγοντα της νέας διοίκησης του ΑΟΞ αναφέρθηκε ότι κάποια στιγμή «θα γίνουν εκλογές στον Σύλλογο Παλαιμάχων και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα και θα βγει μια διοίκηση με ανθρώπους που θα είναι πιο ενεργοί, αφήνοντας σαφέστατα να εννοηθεί (αν δεν επρόκειτο για προτροπή) ότι η δυσαρέσκεια που φέρεται να υπάρχει σε μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων από την νυν διοίκησή του οφείλει να εκφραστεί στις επικείμενες εκλογές ώστε να ανατραπεί ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Η στιγμή αυτή έφτασε λοιπόν και είναι σήμερα, με τις δύο πλευρές να μετρούν τις δυνάμεις τους πέρα των ανακοινώσεων και στην κάλπη…

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…