Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ O Μπάμπης Χατζημεστής απέσυρε την πρότασή του για συνέχιση του ΑΟΞ μέσω του Ορφέα

O Μπάμπης Χατζημεστής απέσυρε την πρότασή του για συνέχιση του ΑΟΞ μέσω του Ορφέα

0

Με ανάρτησή του απαντά στους XanthiFans

Απέσυρε ο Μπάμπης Χατζημεστής την πρότασή του για συνέχιση του ΑΟΞ μέσα από την δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα χρησιμοποιήσει το ΑΦΜ του Ορφέα, θα συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική και θα ονομαστεί ΓΣ Ξάνθη.

Την απόφασή του αυτήν την ανακοίνωσε μάλιστα με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αλλά με την ανάρτησή του είναι εμφανές ότι αναφέρεται με ειρωνικό τρόπο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι δεν τα κατάφερα, για αυτό πρέπει να αφήσω του ειδήμονες να τα καταφέρουν».

Η αναφορά για «ειδήμονες» δείχνει να είναι προφανώς ειρωνική απέναντι σε όσους μίλησαν στην συνάντηση του Επιμελητηρίου αλλά κυρίως απέναντι στα πολλά σχόλια που ακολούθησαν αυτήν στα social media και φυσικά την ανακοίνωση των XanthiFans που εξέφρασαν την ευθεία αντίθεσή τους στη λύση που προτάθηκε.

«Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι στα λόγια και όχι σε πράξεις που μπορούν να τα βάλουν σε τάξη την ομάδα μας», προσθέτει ο Μπάμπης Χατζημεστής, που ήταν και ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας των Παλαιμάχων και της συνάντησης στο Επιμελητήριο, ενώ ήταν και στο πάνελ της εκδήλωσης.

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για την οποία αναστάτωση προκάλεσα στους φίλους της ομάδας μας θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που από την πρώτη στιγμή έδωσαν το παρόν γιατί πάνω από όλα η Ξάνθη μας θεωρώ ότι δεν τα κατάφερα για αυτό πρέπει να αφήσω του ειδήμονες να τα καταφέρουν. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι στα λόγια και όχι σε πράξεις που μπορούν να τα βάλουν σε τάξη την ομάδα μας».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Λεύκιππος λύγισε στην παράταση κι έχασε από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη

Στον πρώτο ημιτελικό των Play off της National League 1 Συγκλονιστική προσπάθεια κατέβαλαν…