Αρχική Χωρίς κατηγορία Εμμονές χρεώνουν στο δήμαρχο Τοπείρου οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Εμμονές χρεώνουν στο δήμαρχο Τοπείρου οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης

0

 Καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας για τους δημοτικούς υπαλλήλους- Τρεις φορές ως παράνομη η απόφαση του Δημάρχου να μετακινήσει συγκεκριμένη υπάλληλο

 Κλίμα τρομοκρατίας και εμμονές του δημάρχου που λειτουργούν εις βάρος του εργασιακού περιβάλλοντος στο δημαρχείο και το δήμο εν γένει καταγγέλλουν με κοινή τους δήλωση οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «Νέα Πνοή» και «Όλοι μαζί για την αλλαγή». Οι παρατάξεις Κηλικιώτη και Δαλάτση χαρακτηρίζουν πρωτόγνωρη την κατάσταση και αναδεικνύουν την εμμονή του δημάρχου με το παράδειγμα συγκεκριμένης υπαλλήλου, για την οποία ακυρώθηκε τρεις φορές η απόφαση μετακίνησής της. Η ανακοίνωση αναλυτικά, αναφέρει: «ο Δήμος Τοπείρου βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με τις εμμονές του Δημάρχου να μονοπωλούν την καθημερινότητα. Υπάλληλοι υπό τον φόβο της τρομοκρατίας στερούνται ενός φυσιολογικού εργασιακού χώρου, την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό όχημα για τις προσωπικές του μετακινήσεις, εκτός Δήμου Τοπείρου κι εκτός υπηρεσίας.

Σε έναν Δήμο που μαστίζεται από την κινητικότητα εξαιτίας του ασταθούς χαρακτήρα της δημοτικής αρχής, η σύζυγος του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης διώκεται από το Δήμαρχο προσωπικά για πολιτικούς λόγους, ενάντια σε κάθε λογική και νομιμότητα. Τρεις φορές ακυρώθηκε ως παράνομη η απόφαση του Δημάρχου να μετακινήσει την εν λόγω υπάλληλο κι όμως εκείνος εμμένει, τυφλωμένος από την ανάγκη του, να φιμώσει αντιδημοκρατικά, οποιονδήποτε θέτει εμπόδιο στην καταστροφή του Δήμου μας. Στον αγώνα για τη σωτηρία του Δήμου Τοπείρου θα είμαστε όλοι παρόντες, επιβάλλοντας τη νομιμότητα, χωρίς καμία προσωπική δίωξη να μπορεί να μας φοβίσει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εθιμοτυπική συνάντηση του νέου Διοικητή του Δ’ ΣΣ στον περιφερειάρχη

Ο Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης επισκέφθηκε τον Χρήστο Μέτιο στο γραφείο του   Εθ…