Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σκληρή γλώσσα Δημαρχόπουλου εναντίον Τσέπελη για τα «Μονοπάτια Πολιτισμού»

Σκληρή γλώσσα Δημαρχόπουλου εναντίον Τσέπελη για τα «Μονοπάτια Πολιτισμού»

0

Με αφορμή την συνέντευξη στην «Καθημερινή», κατηγορεί το δήμαρχο ότι οικειοποιείται έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής

 Σκληρή γλώσσα και αιχμηρό τόνο χρησιμοποιεί σε ανακοίνωσή του εναντίον του δημάρχου ο επικεφαλής της μείζοντος αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος. Σε ανακοίνωση με τίτλο: «με ξένα κόλλυβα, ο κύριος «άρτον και θεάματα», τον κατηγορεί, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή του για τα «Μονοπάτια Πολιτισμού» ότι οικειοποιείται έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής και ότι καταπατά δικαιώματα των δημοτικών υπαλλήλων. Η ανακοίνωση, αναλυτικά αναφέρει: «ξεπερνά κάθε όριο, το θράσος του κ. Τσέπελη, ο οποίος αυτοπροβάλλεται σε ένθετο, ως «Πρόσωπο του Τουρισμού».

Αυτοί που έγραψαν τις απαντήσεις στη συνέντευξη, ξέχασαν ότι έχετε μαύρα μεσάνυχτα, από τα «Μονοπάτια Πολιτισμού».

Αλήθεια, ήταν παρών έστω και ένας από την παρέα σας σε μία από τις φάσεις υλοποίησης του προγράμματος κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο;

Ενημερώνω τον κ. Τσέπελη και τους συνεργάτες του, ότι πριν 4 χρόνια, η δική μας δημοτική αρχή, εμπνεύστηκε και προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση και ολοκλήρωση του προγράμματος «Μονοπάτια Πολιτισμού».

Οι εργασίες χάραξης, καθαρισμού και σηματοδότησης των μονοπατιών συνολικού μήκους πάνω από 70 χλμ. ξεκίνησαν το 2016 και ολοκληρώθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Υπενθυμίζω ότι τότε, μας απονεμήθηκε πιστοποίηση Leading Quality Trails της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πεζοπόρων / European Ramblers Association (ERA).

Εικόνα από τις καταστροφές που έχουν ήδη συντελεστεί

Το πρόγραμμα «Μονοπάτια Πολιτισμού» απέσπασε το μόνο Ευρωπαϊκό Βραβείο για την Πολιτιστική Κληρονομιά / Βραβείο Europa Nostra 2019 για τη χώρα μας.

Η διάκριση αυτή –που έχει απονεμηθεί σε 15 μόνο διαδρομές σε ολόκληρη την Ευρώπη– τοποθέτησε την Ξάνθη και την Σταυρούπολη στο χάρτη του πεζοπορικού τουρισμού.

Κύριε Τσέπελη, το μόνο που ξέρετε είναι να οικειοποιείστε έργα δικής μας έμπνευσης και δημιουργίας. Τα καπηλεύεστε, δεν τα προστατεύετε, και τα αφήνετε να ρημάξουν.

Ματώσαμε για να συμμαζέψουμε τον Δήμο από τον οποίο σας αποπέμψαμε.

Στο πρώτο κιόλας εξάμηνό σας, διαλύετε ότι με κόπο, νομιμότητα και διαφάνεια, δημιουργήσαμε.

Με αυταρχισμό καταπατάτε τα εργασιακά δικαιώματα των δημοτικών υπαλλήλων για να αλωνίζετε με ευκολία τον Δήμο.

Ξεπουλάτε «τοις μετρητοίς» με απευθείας αναθέσεις τα χρήματα των συνδημοτών μας.

Υποδύεστε έναν ρόλο που καθημερινά μας αποδεικνύετε, ότι δεν σας αξίζει.

Μπορεί να έχετε εκλεγεί δήμαρχος, αλλά ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν θα γίνετε ποτέ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην τουριστική αξιοποίηση του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε6 στοχεύει η Περιφέρεια ΑΜΘ

Ξεκινά τη χαρτογράφηση του μονοπατιού που ξεκινάει από την Φινλανδία, με σκοπό να αποτελέσ…