Αρχική Χωρίς κατηγορία Κωνσταντινούπολη – Instanbul 34

Κωνσταντινούπολη – Instanbul 34

0

Σίγουρα όλοι μας θα παρατηρήσαμε τούτες τις πινακίδες στην πόλη μας το τελευταίο τριήμερο


Χρόνια μιλώ για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην όμορφη πόλη μας, ότι μπορεί να αποτελέσει το οικονομικό θαύμα της τοπικής μας οικονομίας και το πιστεύω μέσα από την καρδιά μου. Τούτη η πινακίδα αυτοκινήτων με τον μαγικό αριθμό 34 που προέρχεται από την Κωνσταντινούπολη/İstanbul είναι ο αριθμός που έχει απογειώσει οικονομικά την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα από την Περιφέρεια στην οποία και εμείς ανήκουμε.

Μικρές και συντονισμένες κινήσεις να γίνουν αρκεί για να πάρει η Ξάνθη με τις μοναδικές ομορφιές της ένα μικρό κομμάτι από την πίτα και ας μην έχουμε στο κέντρο της πόλης μας τη θάλασσα.

Όταν λοιπόν θα αρχίσουν αυτές οι πινακίδες να αυξάνονται στην πόλη μας τότε θα δείτε πως γίνονται τα οικονομικά θαύματα όταν αυξάνεται η επισκεψιμότητα σε μια περιοχή τι ανάπτυξη δημιουργείται.

Χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, χωρίς φανατισμό και αγκυλώσεις, θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις οικονομικής άνθισης στη πόλη μας.

Μια νέα εποχή Belle Epoque στην Ξάνθη, όπως κάποτε, αρκεί οι άρχοντες του τόπου μας να έχουν όραμα και να μην επηρεάζονται αρνητικά από τις συμβουλές αυτών που κάθε μήνα πληρώνονται από το Δημόσιο βρέξει χιονίσει.

Γι’ αυτούς σίγουρα θα είναι παραπάνω δουλειά, αφού είτε δύο επισκέπτες έρθουν, είτε δύο χιλιάδες επισκέπτες, τον ίδιο μισθό θα πάρουν.

Γιατί το όραμα δεν είναι πολύ μακρινό όταν έχεις μια “Νέα Υόρκη” 20.000.000 δίπλα σου σε απόσταση τεσσάρων ωρών. Όλοι οι υπόλοιποι στα νησιά μας, στην Αλεξανδρούπολη, στην Καβάλα και Θεσσαλονίκη ούτε ηλίθιοι είναι, αλλά ούτε και λιγότερο πατριώτες από εμάς.

Όταν ανακαλύψει ο αριθμός πινακίδας 34 τι ομορφιές κρύβει η πόλη της Ξάνθης, τότε θα τρίβεται τα μάτια σας όλοι πόσο μαγική θα γίνει…

Υ.Γ.

Υπόψιν πως μιλώ μόνον για την πινακίδα με τον αριθμό 34.
Σκεφτείτε λοιπόν και τις υπόλοιπες που μας επισκέπτονται!!!
Όραμα χρειάζεται και όρεξη για δουλειά. Χορήγηση VISA XPRESS 72 ωρών, όπως προσπάθησε και ο αείμνηστος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης και το θαύμα θα γίνει σας το υπογράφω.
Μιλώ εντίμως με αγάπη και σεβασμό πάντοτε.

Με ιδιαίτερη τιμή

Γιώργος Φ. Μπατζακίδης
Ιστορικός Ερευνητής

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Γιώργος Μπατζακίδης
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μουσικές γωνιές στο σκηνικό του 9ου Φεστιβάλ « Ξάνθη-Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων»

Ακούσματα από κάθε γωνιά «τραβούν το βλέμμα» ντόπιων και επισκεπτών Σήμερα στις 19:00 επί …