Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιστολή συμπολίτη για άλλη μία χωματερή

Επιστολή συμπολίτη για άλλη μία χωματερή

0

Υπαρκτό πρόβλημα που δείχνει το πολιτιστικό μας επίπεδο

Πετάνε τα πλέον απίθανα πράγματα

Συμπολίτης μας έστειλε τις παρατηρήσεις του με αφορμή σχόλιό μας για τις διάφορες χωματερές που «φυτρώνουν» ξαφνικά σε μια νύχτα και βέβαια παραμένουν επί μήνες. Μια τέτοια επισήμανση μας έστειλε, «εμπλουτισμένη» και με φωτογραφίες ρεαλιστικές που δυστυχώς δείχνουν την έλλειψη σεβασμού μας προς το περιβάλλον.

Μας γράφει:

«Εδώ και πολλούς μήνες, περνάω κάθε απόγευμα από την περιοχή αυτή (ο δρόμος που πηγαίνει προς τον Τύμβο και τα νεόκτιστα στις παρυφές της Χρύσας) και κάθε εβδομάδα παρατηρώ την απόρριψη σκουπιδιών κάθε είδους, όπως απόβλητα οικοδομικών δραστηριοτήτων, οικιακά έπιπλα, είδη μπάνιου, είδη ατομικής υγιεινής και περιποίησης, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, σακούλες με παλιά είδη ένδυσης και υπόδησης κ.α.

Τους θερινούς μήνες, στην περιοχή αυτή, παίζουν κάθε μέρα αρκετά παιδιά μέχρι 12-13 ετών ενώ ο κίνδυνος για ενισχυτική δράση των απορριμμάτων αυτών σε περίπτωση πυρκαγιάς είναι πολύ μεγάλος.

Στη φώτο, βλέπετε έπιπλα τα οποία πετάχτηκαν εκεί κάποια στιγμή το Σάββατο 19/10/2019 πριν από τις 7μ.μ. Κάντε μία 15λεπτη βόλτα από εκεί και θα έχετε ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ να παρουσιάσετε.

Υ.Γ.: Ο δρόμος που ανεβαίνει εκεί επάνω και χρησιμοποιείται από κάθε είδους οχήματα τις περισσότερες φορές με όχι ασφαλή τρόπο, δεν φωτίζεται το βράδυ, δεν έχει σημάνσεις και είναι άγνωστο εάν επιτρέπεται η χρήση από αυτοκινούμενα οχήματα.

Με εκτίμηση»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επένδυση 5 εκ. ευρώ σε φουντουκιές στον κάμπο της Ξάνθης

Φυτεία 2.000 στρεμμάτων από τον ιταλικό όμιλο Besana – Εγκρίθηκε από  τον Αναπτυξιακ…