Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Εκδήλωση από το ΣΠΟΥΤΝΙΚ στην Ξάνθη: «Συζητώντας για τον Βλαντιμίρ Λένιν».

Εκδήλωση από το ΣΠΟΥΤΝΙΚ στην Ξάνθη: «Συζητώντας για τον Βλαντιμίρ Λένιν».

0

Με ομιλητές τον Αριστείδη Μπαλτά και τον Νάσο Ηλιόπουλο

Το ΣΠΟΥΤΝΙΚ magazine παρουσιάζει σειρά εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα, με τίτλο: «100 χρόνια από την έφοδο στον ουρανό-100 χρόνια από τις ημέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο». Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Ρωσική – Σοσιαλιστική Επανάσταση, το ΣΠΟΥΤΝΙΚ θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις και προβολές σοβιετικού κινηματογράφου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στην Καβάλα και στο Ηράκλειο θα διεξαχθούν συζητήσεις για τις ιστορικές εξελίξεις της ιστορικής εποχής και τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση το Σάββατο 9 Δεκέμβρη (Καφέ Φίλοιστρον), στις 19:00, με τίτλο: «Συζητώντας για τον Βλαντιμίρ Λένιν». Ομιλητές θα είναι οι: Αριστείδης Μπαλτάς (Ομότιμος καθηγητής φιλοσοφίας των επιστημών ΕΜΠ, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) και Νάσος Ηλιόπουλος (Υπ. Διδάκτορας πολιτικής επιστήμης, μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ).

Προηγήθηκε τη Δευτέρα προβολή της ταινίας «Θωρηκτό Ποτέμκιν» στο Kardelen.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση της Τετάρτης: «Να ξαναμιλήσουμε για την εκμετάλλευση – Απλοϊκά μαθήματα Πολιτικής Οικονομίας» του Χρήστου Λάσκου

Το βιβλίο πραγµατεύεται τα επίκαιρα αυτά ζητήµατα µε τη µορφή «47 απλοϊκών µαθηµάτων Πολιτ…