Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Λευκός πανεύκολος κορμός

Λευκός πανεύκολος κορμός

0

2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ

1 ζαχαρούχο γάλα

1 φυτική σαντιγί

5 κ.σ. ινδοκάρυδο

Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με τη σαντιγί μερικά λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το ανακατεύουμε ακόμη λίγο.  Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε στο μείγμα ανακατεύοντας. Σε μια μακρόστενη φόρμα ή τάπερ στρώνουμε ζελατίνα, ή αλουμινόχαρτο, ή χαρτί ζαχαροπλαστικής, έτσι ώστε το μισό και παραπάνω να περισσεύει έξω από τα τοιχώματα.  Ρίχνουμε το μείγμα και το βάζουμε στην κατάψυξη για μερικές ώρες. Ο κορμός είναι semi-frost, οπότε δεν θα παγώσει και πολύ, ώστε να γίνει “πέτρα”!

Μπορείτε να κάνετε διαφορές παραλλαγές της συνταγής:

-Αντί για μπισκότα petit-beurre, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies, oreo ή οποιοδήποτε άλλο μας αρέσει.

-Ξηρούς καρπούς, ιδιαίτερα φουντούκια και σταφίδες.

-Κομμάτια ή σταγόνες μαύρης ή λευκής σοκολάτας ή και smarties, για πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

-Κομμάτια φρούτων φρέσκων ή του κουταλιού, μαζί με λίγο σιρόπι. Τρούφα ή ινδοκάρυδο για επικάλυψη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νηστίσιμο κέικ σοκολάτας

-300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις -150 γρ. κακάο -2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ -400 γρ. ζάχα…