Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Άρωμα εκλογών στο Επιμελητήριο Ξάνθης

Άρωμα εκλογών στο Επιμελητήριο Ξάνθης

0
eve-joun15

Εκλογές από τις 1 – 17 Δεκεμβρίου. Ορίστηκε η 7μελής εκλογική επιτροπή

21 έδρες προτείνει το Επιμελητήριο Ξάνθης: 8 έδρες για το Εμπορικό τμήμα, 7 για το Υπηρεσιών και 6 για το Μεταποιητικό

Μύρισε …άρωμα εκλογών στο Επιμελητήριο Ξάνθης την περασμένη Τετάρτη 16 Αυγούστου παρά το γεγονός ότι οι εκλογές έχουν οριστεί για το τέλος του έτους και συγκεκριμένα για το διάστημα 1 – 17 Δεκεμβρίου.

Ορίστηκε η εκλογική επιτροπή

 Στην έκτακτη συνεδρίαση της Τετάρτης το Δ.Σ. του επιμελητηρίου Ξάνθης αποφάσισε για δύο θέματα που αφορούν τις εκλογές. Συγκεκριμένα όρισε τα μέλη της εκλογικής επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές και γνωμοδότησε για τον αριθμό των εδρών σε κάθε ένα από τα τρία τμήματα του Επιμελητηρίου μετά από απαίτηση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Τα 7 μέλη της εκλογικής επιτροπής

Όσον αφορά τα μέλη της 7μελούς εκλογικής επιτροπής είναι τα εξής: Η κα Χατζηιωάννου Λεμόνα, Δικηγόρος, ορίστηκε πρόεδρος και μέλη οι: Στυλιαννίδου Αναστασία και Παναγιώτα Χρόνη, υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης και ο κ. Ευθύμης Μίλκογλου, πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγους Ξάνθης, η κα Σιαμίδου Δέσποινα, Διευθύντρια Οικονομικού του Επιμελητηρίου Ξάνθης και η κα Τσελεπίδου Σοφία, υπάλληλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Να σημειώσουμε πως η επιτροπή πρόκειται να συνεδριάσει για να ορίσει την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών του Επιμελητηρίου Ξάνθης μέσα στο συγκεκριμένο 17ήμερο.

21 έδρες προτείνει το Επιμελητήριο Ξάνθης για τα τρία τμήματα

Με απόφαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης προτείνοντα 8 έδρες για το Εμπορικό τμήμα, 7 για το Υπηρεσιών και 6 για το Μεταποιητικό. Ο αριθμός των εδρών πιθανόν να μεταβληθεί από το υπουργείο.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την «ανάπτυξη» της Ελλάδας την πληρώνουν οι Έλληνες

Ο Νικόλας Θεοχαράκης, οικονομολόγος και καθηγητής οικονομικών στο ΕΚΠΑ μιλάει στο «Ε» για …