Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τον μαχαίρωσε γιατί μπήκε σε μονόδρομο!

Τον μαχαίρωσε γιατί μπήκε σε μονόδρομο!

0
maxairi

21χρονος Ξανθιώτης τραυμάτισε σοβαρά 21χρονο μετά από καβγά. Το θύμα είχε έλθει από την Κατερίνη καλεσμένος σε βάπτιση. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Εντατική του Νοσοκομείου Ξάνθης

Τον πανικό έσπειρε ο δράστης στην οδό Ομήρου το απόγευμα της Κυριακής. Τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

Σκηνές άγριας βίας με θύμα έναν 21χρονο, εκτυλίχθηκαν την Κυριακή 20 Αυγούστου το απόγευμα στην πόλη μας και συγκεκριμένα σε είσοδο πολυκατοικίας της οδού Ομήρου, προκαλώντας αναστάτωση αλλά και πανικό σε ενοίκους και περαστικούς πριν τη σύλληψη του επίσης 21χρονου δράση.

Μια μαχαιριά γιατί κινήθηκε σε μονόδρομο

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 47χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου και θείος του 21χρονου θύματος που ήταν συνοδηγός, είχαν παρκάρει στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία ένοικος είναι και ο δράστης και στην προσπάθειά τους να αναχωρήσουν κινήθηκαν λίγο με την όπισθεν στον μονόδρομο. Αυτό προκάλεσε την οργή του δράστη που άρχισε να διαπληκτίζεται φραστικά με τον 47χρονο οδηγό. Ο καβγάς δυνάμωσε και παρενέβη και ο 21χρονος συνοδηγός. Στο μεταξύ μαζεύτηκε κόσμος, ένοικοι και περαστικοί που αναστατώθηκαν από τις φωνές.

Πανικός στην οδό Ομήρου

Σε μια στιγμή ο 21χρονος αποχώρησε και ενώ όλοι νόμισαν ότι έληξε ο καβγάς αυτός επανήλθε με μαχαίρι το οποίο προμηθεύτηκε από το διαμέρισμά του. Δημιουργήθηκε πανικός και πριν προλάβουν να αντιδράσουν θείος και ανιψιός, ο δράστης μαχαίρωσε στην θωρακική χώρα τον 21χρονο, ενώ απείλησε και τον 47χρονο αλλά δεν κατάφερε να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του και απειλούσε τους πάντες, όντας εκτός εαυτού. Να σημειώσουμε ότι ο 47χρονος και το 21χρονο θύμα είναι κάτοικοι Κατερίνης και είχαν έλθει στην πόλη μας καλεσμένοι μεταξύ άλλων σε βάπτιση παιδιού ενός ενοίκου της συγκεκριμένης πολυκατοικίας. Ο τραυματισμένος 21χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύεται στην Εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες μας το τραύμα είναι βαθύ ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον δράστη ο οποίος και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του Αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, χθες το πρωί κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το πτυσσόμενο μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 21χρνονο. Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…