Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στο «στόχαστρο» της Ξάνθης ο Ιντρίσα Καμαρά της Αβελίνο

Στο «στόχαστρο» της Ξάνθης ο Ιντρίσα Καμαρά της Αβελίνο

0
dimosievma idrissa

Για ενδιαφέρον της ξανθιώτικης ομάδας για τον 24χρονο εξτρέμ από τη Γουϊνέα κάνουν λόγο τα ιταλικά ΜΜΕ

«Δίχτυα» στην Ιταλία έχει ρίξει η Ξάνθη για αναζήτηση, όχι μόνο προπονητή, αλλά και παικτών, καθώς σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα “tuttomercatoweb” η ξανθιώτικη ομάδα είχε επαφές τις προηγούμενες ημέρες με την Αβελίνο, για να ενημερωθεί για τον Ιντρίσα Καμαρά. Ο ύψους 1.77μ. 24χρονος που κατάγεται από τη Γουϊνέα – Μπισάου αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός, ενώ πιθανότατα να μείνει ελεύθερος από την ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής της Ιταλίας.

Ο Ιντρίσα Καμαρά ξεκίνησε στην καριέρα του στην Ετουάλ Λουσιτάν της Σενεγάλης για να πάει στη συνέχεια στην πορτογαλική Τσάβες (2011-2012) και από εκεί στη Βισέ του Βελγίου (2012-2014) όπου κατέγραψε 53 συμμετοχές (1 γκολ). Στη συνέχεια πήγε στην Ιταλία και την Κορετζέσε (Γ’ Ιταλίας) όπου τη διετία 2014-2016 σημείωσε 41 συμμετοχές/8 γκολ, προτού πάει στην Αβελίνο με την οποία την περσινή σεζόν κατέγραψε μία συμμετοχή.

Το ιταλικό Μέσο που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ξάνθης για τον παίκτη, κάνει αναφορά στο γεγονός ότι η Ξάνθη δεν έχει ακόμη προπονητή σημειώνοντας πως υπήρξε και συνάντηση ανάμεσα στους ιθύνοντες της ομάδας και τον Ιταλό τεχνικό Στέφανο Σοτίλι χωρίς να επέλθει συμφωνία. «Όσο η Ξάνθη βρίσκεται σε αναμονή για το νέο της προπονητή, με τον Στέφανο Σοτίλι να παραμένει στα υπ’ όψιν, ο Ιντρίσα Καμαρά παραμένει στο ¨στόχαστρο¨ της ομάδας», καταλήγει το δημοσίευμα του «tuttomercatoweb».

Πάντως όπως όλα δείχνουν η τρέχουσα εβδομάδα θα έχει αρκετές ανακοινώσεις, τόσο για τον «εκλεκτό» για τη θέση του πάγκου, όσο και για τις πρώτες μεταγραφές που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…