Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ξάνθη: Το «άδειασμα» στο έμψυχο δυναμικό επιτάσσει μεταγραφές για ενίσχυση…

Ξάνθη: Το «άδειασμα» στο έμψυχο δυναμικό επιτάσσει μεταγραφές για ενίσχυση…

0
agkalia lucesku ranos

Μία… 11άδα αποχωρήσεων ανοίγει το δρόμο για ισάριθμες προσθήκες

Παρελθόν και ο Αντώνης Ράνος – έκλεισε ο «κύκλος» στην ομάδα μετά από συνολικά 15 χρόνια

Συνεχίζονται οι αποδεσμεύσεις και αποχωρήσεις παικτών στο έμψυχο δυναμικό της Ξάνθης, καθώς ο Αντώνης Ράνος με ανακοίνωση του αποκάλυψε ότι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με την ξανθιώτικη ομάδα κι έτσι μετά από 15 ολόκληρα χρόνια θα ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τον δρόμο της αποχώρησης πέρασαν ή θα περάσουν τις επόμενες ημέρες πολλοί ακόμη παίκτες κι έτσι το ήδη περιορισμένο «ρόστερ» της ομάδας της Ξάνθης αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά κενά, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν στην επερχόμενη θερινή μετεγγραφική περίοδο με ισάριθμους παίκτες, τουλάχιστον ισάξιους ώστε να μπορέσει η ξανθιώτικη ομάδα να φανεί ανταγωνιστική στη δύσκολη σεζόν που θα ξεκινήσει στις 13 Αυγούστου και στην οποία θα υποβιβαστούν απευθείας δύο ομάδες (θέσεις 15-16) και ισάριθμες (θέσεις 13-14) θα παίξουν μπαράζ παραμονής με τις 2η και 3η της Β’ Εθνικής για μία θέση στο πρωτάθλημα της μεθεπόμενης σεζόν που μετά τη μείωση των ομάδων θα μετράει 14 στην κατηγορία.

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν… μαζέψει τα πράγματα τους και αποχώρησαν οι Σολτάνι, Ράνος, Ζαρόπουλος, Λάζιτς, Γιουνές, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν εκτός απροόπτου οι Γουάλας, Καρασαλίδης, Παπαγεωργίου, Πιτσέλι κ.α.

Έτσι για την ενίσχυση της ομάδας θα χρειαστεί τουλάχιστον μία… 11άδα μεταγραφών με τους νέους παίκτες να καλούνται να ενσωματωθούν και να «δέσουν» ως σύνολο κάτω από τις οδηγίες και την καθοδήγηση νέου προπονητή, ο οποίος αναμένεται να γίνει γνωστός το επόμενο διάστημα.

Έτσι το επόμενο διάστημα αναμένουμε με αγωνία να δούμε τις κινήσεις που θα γίνουν ώστε να υπάρξει η αναπλήρωση των θέσεων που έμειναν κενές, ειδικότερα στο μεσοεπιθετικό/επιθετικό κομμάτι, ενώ όπως γίνεται αντιληπτό σε περίπτωση που υπάρξουν και κάποιες μεταγραφικές πωλήσεις (π.χ. Ζίβκοβιτς), θα χρειαστούν επιπλέον μεταγραφές.

Αποχαιρέτησε και ο Ράνος

Τέλος εποχής για τον Ξανθιώτη επιθετικό Αντώνη Ράνο, που αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ξάνθη μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, από τις Ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα με ένα μικρό διάλειμμα  το 2015-2016 και τον δανεισμό του στον Άρη Λεμεσού.

Ο Πηγαδιώτης επιθετικός στις 89 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης, από το 2012 όταν και έγινε επαγγελματίας μέχρι και φέτος, είχε πετύχει συνολικά 6 τέρματα. Αναμφίβολα το πιο σημαντικό από τα 6 ήταν αυτό του 2014 όταν στο μπαράζ παραμονής που έγινε στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ράνος με δικό του τέρμα χάρισε την παραμονή στην ομάδα της Ξάνθης. Σε αυτά τα χρόνια ο Ράνος είχε την τύχη να αγωνιστεί με την ομάδα της πόλης του σε παιχνίδι στο Europa League, ήταν παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και σε πολλές σημαντικές στιγμές του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο ξανθιώτης φορ έκανε εξαιρετική σαιζόν στον δανεισμό του στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού οπού με τα τέρματα του και την παρουσία του βοήθησε στην παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία της Κύπρου.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στην αγαπημένη του Ξάνθη ο Αντώνης Ράνος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει, μετά από 15 χρόνια στην οικογένεια της Α.Ο Ξάνθης ήρθε η ώρα να την αποχαιρετήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, από τις ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα, με τους οποίους συνεργάστηκα και πέρασα τόσες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια! Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο και να βρίσκεται πάντα ψηλά, εκεί που της αξίζει!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …