Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Διέφυγε τον κίνδυνο ο Θωμάς Κυπαρίσσης

Διέφυγε τον κίνδυνο ο Θωμάς Κυπαρίσσης

0
kehagias kyparissis

Βελτιώθηκε η υγεία του παλαίμαχου άσου που βγήκε από την εντατική

 

Ν. Κεχαγιάς: «Ο Θωμάς είναι παλικάρι όπως ήταν και στα γήπεδα»

 

Ευχάριστα ήταν τα νέα που κατέφθασαν χθες από τη Λάρισα. Ο Θωμάς Κυπαρίσσης φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη καθώς βγήκε από την εντατική με τους γιατρούς που παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του να είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια.
 
Ν. Κεχαγιάς: «Ησύχασα μόνο όταν επικοινώνησα με τους οικείους του»
Μόνο όταν έμαθε ότι ο Θωμάς Κυπαρίσσης ξεπέρασε τον κίνδυνο, κατάφερε να ησυχάσει ο Νίκος Κεχαγιάς.
Οι δυο τους εξάλλου υπήρξαν συμπαίκτες, συνεργάτες, μα πάνω απ’ όλα πολύ καλοί φίλοι κι έτσι ο Ν. Κεχαγιάς δεν μπορούσε να ησυχάσει, όσο περίμενε να ακούσει κάποια ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Κυπαρίσση.
Ο Νίκος Κεχαγιάς (νυν προπονητής της Ομάδας Νέων της Skoda Ξάνθη), μπορεί να μην κατάφερε να μεταβεί στη Λάρισα, όμως ενημερωνόταν συνεχώς για την εξέλιξη της υγείας του φίλου του.
Μετά το αρχικό σοκ, στο άκουσμα της είδησης για το έμφραγμα μυοκαρδίου που υπέστη ο Θ. Κυπαρίσσης, ο Νίκος Κεχαγιάς επικοινώνησε με τους οικείους του παλαίμαχου επιθετικού που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας.
«Φυσικά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με τον ίδιο, καθώς νοσηλευόταν στην εντατική, όμως μίλησα τηλεφωνικά με τη σύζυγό του η οποία με καθησύχασε», είπε μιλώντας στο «Ε» ο Ν. Κεχαγιάς για να συμπληρώσει:
«Άκουγα διάφορα ανησυχητικά πράγματα, όμως ευτυχώς κατάφερα να επικοινωνήσω με τους οικείους του Θωμά, οι οποίοι με καθησύχασαν και σήμερα (σ.σ. χθες) χάρηκα που έμαθα ότι είναι πολύ καλύτερα και βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης, ενώ σύντομα αναμένεται να πάρει και εξιτήριο».
Όσο για την ευχή που θέλησε να στείλει μέσα από το «Ε» ο Νίκος Κεχαγιάς, τόνισε:
«Να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατόν στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και κοντά μας, μιας και ο Θωμάς είναι πολύ καλός φίλος. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθει θετικά στην περιπέτεια με την υγεία του, γιατί όσο δυναμικός παίκτης ήταν μέσα στα γήπεδα, εξίσου δυνατός είναι και στην προσωπική ζωή του. Ένα πραγματικό παλικάρι».
Να σημειώσουμε ότι ο Θωμάς Κυπαρίσσης (παλαίμαχος παίκτης της Ξάνθης – μεταξύ άλλων ομάδων) που είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου το βράδυ της περασμένης Τρίτης φαίνεται να κερδίζει και αυτήν την μάχη όπως κέρδιζε πολλές, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας με την υγεία του, εκτός από την οικογένειά του, στο πλευρό του Κυπαρίσση βρέθηκαν οπαδοί της ΑΕ Λάρισας και αρκετοί μετέβησαν στο νοσοκομείο ώστε να είναι δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την υγεία του.
 


Skoda Ξάνθη: Έρχονται ανακοινώσεις
 Εν τω μεταξύ μπορεί στη Skoda Ξάνθη οι παίκτες να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές τους, την ίδια στιγμή οι ιθύνοντες συνεχίζουν την αναζήτηση και επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες η ξανθιώτικη ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός παίκτη σε κάθε γραμμή (τέρμα – άμυνα – κέντρο/δεξί χαφ – επίθεση) και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Μόλις χθες εξάλλου άρχισε η κυκλοφορία των καρτών διαρκείας και πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις μεταγραφών, ώστε να «ζεσταθεί» ο κόσμος, ενώ οι περισσότερες από τις μετεγγραφικές κινήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου, όταν θα αρχίσει η προετοιμασία της Ξάνθης.

 

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…