Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην 81η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην 81η ΔΕΘ

0
deth 354

Είτε με προϊόντα και έντυπα, είτε με φυσική παρουσία χωρίς κόστος στο περίπτερο 2 που θα στεγάσει τα Επιμελητήρια της χώρας. Αιτήσεις έως τις 6 Ιουλίου

Φέτος ο θεσμός της τιμώμενης χώρας φέρνει πλήθος ρωσικών επιχειρήσεων, που θα καταλάβουν 3.000 τμ της Έκθεσης

Το Επιμελητήριο Ξάνθης προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016, προκειμένου να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές.

Να σημειωθεί ότι το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη φετινή 81η ΔΕΘ είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή. Μετά από 4 χρόνια επανέρχεται ο θεσμός της τιμώμενης χώρας, ρόλο που θα υποστηρίξει δυναμικά η Ρωσία, η οποία θα καταλάβει με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ.

Για τους παραπάνω λόγους το Επιμελητήριό Ξάνθης αποδέχθηκε πρόταση της Κ.Ε.Ε.Ε. για συμμετοχή του σε πλήρως εξοπλισμένο σταντ στο περίπτερο 2, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Σημειωτέον το συγκεκριμένο περίπτερο γειτνιάζει με το περίπτερο 11 στο οποίο θα βρίσκεται το σύνολο των συμμετοχών της τιμώμενης χώρας Ρωσίας και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων.

Προκειμένου λοιπόν να προχωρήσει το ΕΒΕ στο σχεδιασμό της συμμετοχής του , καλεί τις επιχειρήσεις της Ξάνθης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 6 Ιουλίου 2016, για τη συμμετοχή σας στην 81η ΔΕΘ έχοντας τις εξής επιλογές:

•Με προϊόντα ή έντυπο υλικό, δωρεάν στο περίπτερο 12 τ.μ. του Επιμελητηρίου ή

•Με φυσική παρουσία σε περίπτερο 6 τ.μ. στον ίδιο χώρο και χωρίς επιβάρυνση, καθώς το επιπλέον κόστος για ενοικίαση εξοπλισμού το αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Ξάνθης. Για συμμετοχές πλέον των 6 τ.μ. η επιχείρηση αναλαμβάνει το κόστος ενοικίασης του εξοπλισμού (17,00 €/τ.μ. συν Φ.Π.Α.)

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2016.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την «ανάπτυξη» της Ελλάδας την πληρώνουν οι Έλληνες

Ο Νικόλας Θεοχαράκης, οικονομολόγος και καθηγητής οικονομικών στο ΕΚΠΑ μιλάει στο «Ε» για …