Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Πακέτο» στην Τράμπζονσπορ στέλνουν οι Ρουμάνοι τους Ραζβάν – Μιρτσέα Λουτσέσκου!

«Πακέτο» στην Τράμπζονσπορ στέλνουν οι Ρουμάνοι τους Ραζβάν – Μιρτσέα Λουτσέσκου!

0
lucesku-dimosievma

Ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο προπονητής της Skoda Ξάνθη δέχθηκε δελεαστικότατη πρόταση από τον τουρκικό σύλλογο!

Έτοιμη η ξανθιώτικη ομάδα για το κυριακάτικο ματς με τη Βέροια στα Πηγάδια

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει την πλήρη στήριξη του Χρήστου Πανόπουλου – μετά τη δήλωση του μεγαλομετόχου ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα φύγει φέτος ακόμη κι αν η ομάδα πέσει τέσσερις κατηγορίες – ωστόσο αυτό δεν αποκλείει την πιθανή «μεταγραφή» του προπονητή της Skoda σε άλλο σύλλογο!

Κάτι τέτοιο εξάλλου αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ η ρουμανική ιστοσελίδα sport.ro η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έχει γίνει δελεαστικότατη πρόταση στον Λουτσέσκου από την Τραμπζονσπόρ με τεράστιο μπάτζετ για τη μεταγραφική περίοδο!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δεχθεί μια δελεαστική πρόταση από την Τραμπζονσπόρ για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της έχοντας μάλιστα, ένα τεράστιο μπάτζετ και έναν άμεσο συνεργάτη που γνωρίζει πολύ καλά. Τον πατέρα του.

Όπως συνεχίζει το ρουμάνικο δημοσίευμα έχει γίνει πρόταση στον Μιρτσέα Λουταέσκου να αναλάβει τεχνικός διευθυντής και στον Ραζβάν προπονητής με ένα μπατζετ το οποίο θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ!.

Ωστόσο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου φέρεται να έχει ήδη αρνηθεί στην πρόταση που του έγινε. Στην περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου επισημαίνει ότι έχει συμβόλαιο με την Ξάνθη αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η απάντηση του, στην δελεαστική πρόταση που του έχει γίνει από την τουρκική ομάδα. Απομένει να δούμε εάν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του ρουμάνικου Μέσου και αν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό» σχετικά με την είδηση που αποκαλύφθηκε χθες και δημιούργησε μεγάλο ντόρο σε… τρεις χώρες (Ελλάδα, Τουρκία, Ρουμανία).

Έτοιμη η Skoda Ξάνθη για το κυριακάτικο ματς με τη Βέροια

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Βέροια, ενώ σήμερα το πρωί θα γίνει το καθιερωμένο χαλάρωμα κι έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Στη χθεσινή προπόνηση οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας συνέχισαν να δουλεύουν με σκοπό την βελτίωση και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Βέροια στο «Skoda Ξάνθη Arena» των Πηγαδίων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης έριξαν το βάρος σε τομείς της τακτικής. Και στην ανασταλτικότητα της ομάδας αλλά και στην επιθετική οργάνωση οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν χωριζόμενοι σε ομάδες ενώ υπήρξαν και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλάνα του Λουτσέσκου δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος (4 κίτρινες) Δήμος Μπαξεβανίδης ενώ οι υπόλοιποι παίκτες και μέχρι πρότινος τραυματίες προπονήθηκαν κανονικά την εβδομάδα που πέρασε με αποτέλεσμα να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους, για τον αυριανό αγώνα, ώστε να επιλέξει ανάμεσα στους πιο «ετοιμοπόλεμους».

Απειλεί με ποινές η ΕΠΟ για το ενδεχόμενο αποχής των ποδοσφαιριστών

Γνωστό ότι θα επιβάλει τις ποινές που προβλέπονται από τον ΚΑΠ στις ομάδες των οποίων οι ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν στα παιχνίδια Κυπέλλου έκανε η ΕΠΟ ως μέσο πίεσης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πιέζει τις ομάδες και κατ’ επέκταση και τους ποδοσφαιριστές για το θέμα της αποχής τους από τους αγώνες του Κυπέλλου –αρχικά- και στη συνέχεια σε όλους τους αγώνες τους.

Η ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι θα επιβάλλει τις ποινές που ορίζει ο ΚΑΠ στις ομάδες που δεν θα κατέβουν να παίξουν στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει ότι εάν οι παίκτες εμμείνουν τότε οι ομάδες τους θα τιμωρηθούν με μηδενισμό, -3 βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και άλλους -3 βαθμούς από το επόμενο αλλά και με πρόστιμο από 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Φυσικά και πρόκειται για ένα μέσο πίεσης στους παίκτες να μην πραγματοποιήσουν την αποχή που έχουν προαναγγείλει από τους αγώνες κυπέλλου της ερχόμενης εβδομάδας.

SUPER LEAGUE

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Ηρακλής – Πανθρακικός (NS2)

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

17.15: Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα (NS1)

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

19.30: Πανιώνιος – Α.Ε.Κ. (NS2)

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (NS2)

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

17.15: Skoda Ξάνθη – Βέροια (NS3)

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

17.15: Ατρόμητος Αθ. – ΑΕΛ Καλλονής (NS2)

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

19.30: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρ. (NS1)

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19.30: Λεβαδειακός – Π.Α.Ο.Κ. (NS1)

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 39

2. Α.Ε.Κ. 26

3. Π.Α.Ο.Κ. 22

4. Πανιώνιος 22

5. Παναθηναϊκός 22*

6. Αστέρας Τρ. 21

7. Πλατανιάς 18

8. Λεβαδειακός 18

9. Ηρακλής 17

10. Skoda Ξάνθη 15

11. ΠΑΣ Γιάννινα 14

12. Βέροια 14

13. Παναιτωλικός 13

14. Ατρόμητος Αθ. 10

15. ΑΕΛ Καλλονής 7

16. Πανθρακικός 7

* Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς για τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη ποτέ ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη «στα χαρτιά» με 0-3.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…