Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Συμμετέχω κι αυτή τη φορά για τα χωριά μας για όλους εσάς!

Συμμετέχω κι αυτή τη φορά για τα χωριά μας για όλους εσάς!

0
morfidis

 
..η Αλαζονεία, η εκδίκηση , ο Πειραματισμός , η Αποχή σημαίνει για όλους μας απομόνωση και στασιμότητα.
Η δουλειά μου και οι υπηρεσίες που προσφέρω συνοδεύονται πάντα από εμπειρία, θέληση και χαρά. Μου εμπιστευτήκατε τα 3μιση αυτά χρόνια την Προεδρία των χωριών μας, πιστεύω αν και είναι πολύ δύσκολα χρόνια να μην σας έχω απογοητεύσει. Αν όχι, τότε ζητώ την εμπιστοσύνη σας και για τα επόμενα 5 χρόνια. «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Γιατί μαζί συζητάμε. Γιατί μαζί αποφασίζουμε. Γιατί μαζί φτιάχνουμε. Γιατί διοικούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Με τη δική σας βοήθεια συμπαράσταση και εμπιστοσύνη. Με τη δική μου εμπειρία και δουλειά, με ευθύνη και αγάπη γι’ αυτό που προσέφερα και θα προσφέρω με σεβασμό σε όλα τα χωριά σε όλους εσάς χωρίς διακρίσεις. Θα είμαι κοντά σας δυναμικά μαζί στον αγώνα για μία πιο αξιοπρεπή ζωή, για ένα καλύτερο περιβάλλον. Αυτό αξίζουν τα χωριά μας, αυτό αξίζουμε εμείς όλοι. Περισσότερο το αξίζουν οι Νέοι και οι Νέες.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΡΦΙΔΗΣ του Μιχαήλ Κάτοικος Αβδήρων
Απόφοιτος Δημοτικού Αβδήρων και Γυμνασίου Ξάνθης. Απόφοιτος του Γκαίτε Αθήνας (Γερμανική γλώσσα). Σπουδές στην Αθήνα, 3 εξάμηνα νομικά και πολιτικές επιστήμες (διακοπή λόγω πολιτικών διώξεων).
Διατέλεσε αρχηγός ομάδων προσκόπων στα Άβδηρα και Ξάνθης. Διατέλεσε γραμματέας του κατηχητικού ιδρύματος Ξάνθης. Υπηρέτησε 27 μήνες στο Ελληνικό Βασιλικό Ναυτικό. Μετανάστης και διωγμένος εργαζόταν και σπούδαζε πέντε χρόνια στην Γερμανία.
Εργάστηκε στην Γερμανία 26 χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής και Προϊστάμενος δομικών έργων με ειδικότητα στα έργα οδοποιίας, αθλητικών μονάδων, διαμόρφωση περιβάλλοντος και υδραυλικών έργων.
Μακροχρόνιο και έμπειρο μέλος σε τρία ειδικά Δημοτικά Συμβούλια σε 2 Νομαρχιακά -Περιφερειακά Συμβούλια ως ειδήμων πολίτης (Εμπειρογνώμων – Τεχνοκράτης) μέχρι το 2000.
Ευρέως απασχολημένος ως μακροχρόνιός Επίτιμος Κοινωνικός Σύμβουλος και Κοινωνικός Λειτουργός μέχρι το 1998 στη Γερμανία. Το ίδιο απασχολημένος μέχρι σήμερα (τιμής ένεκεν) στα Άβδηρα και την ευρύτερη Περιφέρεια.
Δώδεκα (12) χρόνια εκλεγμένος Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας και δεκαέξι (16) χρόνια εκλεγμένος Πρόεδρος Συμβουλευτικής Επιτροπής Αλλοδαπών στην Γερμανία.
Με πρωτοβουλία του, υπομονή και επιμονή κτίστηκαν δύο (2)ορθόδοξες εκκλησίες στο Ludenscheid και Gummersbach Γερμανίας. Το Φεβρουάριο του 2013 τιμήθηκε με τον ανώτατο σταυρό των Ταξιαρχών από την Ορθόδοξη Μητρόπολη Γερμανίας
20 χρόνια ενεργό μέλος στον συνδικαλισμό.
30 χρόνια συμμετοχή σαν απλό μέλος , Πρόεδρος και Σύμβουλος σε αναγνωρισμένους Κοινωνικούς και Περιβαλλοντικούς Συλλόγους στην Γερμανία.
3,5 χρόνια Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Διαμερίσματος Αβδήρων. Χήρος, πέντε παιδιά και έξι εγγόνια
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

  • Πρόσωπα & Γεγονότα, Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

     Αποκωδικοποιώντας το μήνυμα της κάλπης Όλες αυτές τις μέρες «βομβαρδιζόμαστε» κυριολεκτικ…
  • Σχόλια 14/3/14

    Κουίζ: Γιατί ο αφροαμερικανός Ομπάμα δεν διαπραγματεύεται απευθείας με την Κυβέρνηση της Ο…
  • Σχόλια 11/3/2014

    Το ´ποτάμι ´ δεν κλέβει ιδέες, τις … παρασύρει! Θωμάς Βουγιουκλής     Καιρ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…