Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Πολύχρωμα προεκλογικά μπαλόνια

Πολύχρωμα προεκλογικά μπαλόνια

0
mpalonia 2

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη μοίρασε μπαλόνια που φέρανε το προεκλογικό τους μήνυμα ανεβάζοντας την διάθεση μικρών και μεγάλων Ξανθιωτών

 Μια πρωτότυπη κίνηση από τους κ. Ιατράκη και Τσιακίρογλου προχώρησε τον προεκλογικό αγώνα ένα βήμα παραπέρα

 
 
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Ξανθιώτες που βρισκόταν στην αγορά ή έπιναν τον καφέ τους στην Κεντρική Πλατεία το πρωί του Σαββάτου. Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ιατράκης, μαζί με τον επικεφαλή του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχει, Σωτήρη Τσιακίρογλου, κατέφτασαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι κρατώντας πολύχρωμα προεκλογικά…μπαλόνια! Πράσινα, κόκκινα, μπλε αλλά και πορτοκαλί μπαλόνια γεμισμένα με Ίλιον ανέβασαν την ανεξάρτητη παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία», αλλά και την διάθεση μικρών και μεγάλων. Μια πρωτότυπη κίνηση που έκανε τους Ξανθιώτες να βάλουν χωρίς δεύτερη σκέψη και με την καλύτερη διάθεση το προεκλογικό μήνυμα του συνδυασμού κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι τους.
 
Γ. Ιατράκης: «Θέλαμε κάτι που να διασκεδάσει τον κόσμο και θα μας φέρει και πιο κοντά στα σπίτια τους»
«Θέλαμε κάτι διαφορετικό και όχι κάτι τετριμμένο» ανέφερε στο «Ε» ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» κ. Γιάννης Ιατράκης και εξηγησε «δεν θέλαμε φυλλάδια που ρυπαίνουνε, δεν θέλαμε κάρτες πεταμένες άσκοπα. Θέλαμε κάτι που να διασκεδάσει τον κόσμο και θα μας φέρει και πιο κοντά στα σπίτια τους. Έτσι επιλέξαμε αυτή την πρωτοβουλία για να μπορέσουμε να δείξουμε ότι η παράταξη είναι κάτι διαφορετικό και αφετέρου ότι αγγίζουμε τους πάντες, ακόμα και τα παιδάκια. Αν θες να κάνεις έναν αγώνα αρεστό μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέσα που δεν πειράζουν κανέναν και ίσα-ίσα ανεβάζουν το πολιτικό επίπεδο και τη διαδικασία της εκλογής».
 
Σ. Τσιακίρογλου: Η ψήφος δεν είναι κάτι επιλήψιμο, αλλά κάτι που πρέπει όλοι να κάνουμε
Το δικό του μήνυμα σχετικά με την πρωτοποριακή αυτή κίνηση μίλησε και ο Επικεφαλής του συνδυασμού, ο οποίος στήριξε αυτή την προσπάθεια, ο κ. Σωτήρης Τσιακίρογλου.
«Σήμερα διανέμουμε μπαλόνια. Είναι κάτι το σημαδιακό, διότι θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε πάντοτε κοντά στα παιδιά. Είναι το μέλλον αυτής της χώρας, το μέλλον της πόλης μας και για αυτό, με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο βγήκαμε να προβάλλουμε αφενός τον συνδυασμό μας, αλλά και να δώσουμε στα παιδιά μια χαρά και ένα μήνυμα ότι οι εκλογές είναι κάτι που πρέπει ο κόσμος να πάει να ψηφίσει και ότι δεν είναι κάτι το επιλήψιμο, αλλά κάτι το οποίο πρέπει να κάνουνε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα διεξαχθούν οι συνεδριάσεις…